Siirry sisältöön
Appelsiinikirjolohi

Appelsiinikirjolohi

Appelsiinikirjolohi

Ainekset

Marinadi

  • 0,006 kg suolaa
  • 0,002 kg sitruunapippuria
  • 0,500 kg appelsiinimehutiivistettä
  • 0,300 kg
    Valio Ruoka 15 % laktoositon
    Valio Ruoka 15 % laktoositon on Suomessa valmistettu kasvirasvasekoite, joka sopii kaikkeen lämpimään ruoanvalmistukseen kuten…
    Valio Ruoka 15 % 1 l laktoositon
  • 0,200 kg vettä
  • 0,030 kg tuoretta inkivääriä
  • 0,030 kg vaaleaa balsamiviinietikkaa tai sitruunamehua

Tarjoiluun

  • 0 kg pastaa (esim. Torino täysjyvä spagetti)

Ohje

  1. Laita jäiset kalat nahkapuoli ylöspäin kevyesti voideltuun GN 1/1-65 -astiaan. Kaada keskenään sekoitettu marinadi lohipalojen päälle. Sulata yön yli kylmiössä. Kypsennä kiertoilmauunissa 160 asteessa n. 20 min. Halutessasi voit poistaa kaloista nahan kypsänä.
  2. Tarjoa keitetyn pastan kanssa.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 380 kcal
Proteiini 29,3 g
Hiilihydraatti 7,2 g
Rasva 25,6 g
Tyydyttynyt rasva 3,1 g
Ravintokuitu 0,1 g
Suola 0,9 g
Kalsium 19 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 173 kcal
Proteiini 13,3 g
Hiilihydraatti 3,3 g
Rasva 11,6 g
Tyydyttynyt rasva 1,4 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • pastaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search