Siirry sisältöön

Sesonki

Kansainvälinen croissant-päivä

30.1. vietetään kansainvälistä croissant-päivää. Mikä ihana syy tarjota herkullisia voisarvia asiakkaille! Katso uudet ideat croissanttien monipuoliseen käyttöön.


Ammattilaisen vinkit croissantien tuunaukseen

Leipomokonsultti Mika Parviainen

Hyvä croissant on ihana herkku sellaisenaankin, mutta täyttämällä ja tuunaamalla makunautinto on taattu. Koekeittiömme vinkkivideoilla leipomokonsultti Mika Parviainen neuvoo neljä tapaa croissantien tuunaukseen.

Vaniljainen tuorejuustocroissant on helppo tuunata kauteen sopivaksi, ja korvapuustilta maistuva croissant ei voi olla kuin hyvää! Myös suolaiset versiot AURA croissant ja crozza kannattaa ilman muuta testata.

Katso videot alta 👇

Korvapuusti croissant

Näin teet kanelikermalla täytetyt herkulliset korvapuustin makuiset croissantit.

Vaniljatuorejuusto croissant

Katso, miten helposti herkulliset vaniljaiset croissantit syntyvät!

AURA® croissant

Tässä juustoisessa croissantissa maistuvat Valio AURA ja punaleima emmental.

Crozza

Croissant + pizza = crozza! Kaksi taatusti maukasta herkkua yhdessä.


Valio Eila® kaulintavoi suolaamaton

Valio Eila® kaulintavoi suolaamaton

Laadun takaa maailmallakin arvostettu Valio kaulintavoi, joka on tasalaatuista ja toimii myös koneellisessa kaulinnassa juuri niin kuin pitää – aitoa makua unohtamatta. Premiun croissantin maku ja lehtevyys on parasta A-luokkaa.


Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search