Siirry sisältöön
Vappumunkkeja tarjolla pöydällä

Sesonki

Vapun maistuvat leivonnaiset

Vappu käynnistää kevään juhlakauden. Juhlaan kuuluu kuplivat juomat, kakut sekä tietysti vappumunkit. Vappuun on hyvä valita runsaasti niin makeita kuin suolaisia tuotteita, jotka maistuvat juhlijoille. Kurkkaa herkulliset vappureseptit!

Munkki tekee vapun

Mitä vappuna syödään? No tietenkin munkkeja. Miltä kuulostaisi esimerkiksi kermamunkki, munkkipossu tai vaikka överimunkki erilaisilla täytteillä? Kun haluat valmistaa vappumunkit alusta asti itse, kannattaa tutustua hyvien munkkien salaisuuteen.

Aina ei tarvitse valmistaa kaikkea alusta alkaen itse, vaan vappumunkit voi tehdä myös oikaisten! Kokeile valmispakasteita ja herkullisia täytteitä, joiden avulla saat tarjoiluistasi helposti oman näköisesi.

Keltaisia donitseja laatikossa

Vapun paras herkkukori

Ilahduta asiakkaitasi tarjoamalla take away -vappukori kaikin herkuin! Kori sopii mainiosti myös lahjaksi.


Kakkuja vappubrunssille

Kakku kruunaa juhlan. Leivo vitriiniin myytäväksi kevään juhlakauteen sopivia kakkuja. Kakku sopii mainiosti myös jälkiruoaksi vappubrunssille.


Voileipäkakut pysyvät suosikkeina

Suolaisia tuotteita löytyy valmiina pakasteesta ja ne sopivat erinomaisesti juhlistamaan kevään cocktailtilaisuuksia. Valmiilla pakastetuotteilla helpotetaan juhlien valmistelua huomattavasti, eikä niiden käyttö ole häpeä, sillä pelkkä nostattaminen ja paisto tekevät niistä erinomaisia. Näistä kierteistä saat tehtyä vielä houkuttelevampia täyttämällä jäähtyneet kierteet maustetulla Valio Viola tuorejuustolla ja pienellä salaatinlehdellä. Näin saat kätevästi tarjolle suolaisia leivoksia.

Voileipäkakkua toisella tapaa

Voileipäkakkua toisella tapaa

Suosittelen tänä keväänä valmistamaan hieman erilaisen voileipäkakun, joka kruunaa jokaisen juhlapöydän raikkaudellaan. Nakukakut ovat olleet makeissa kakuissa hitti jo jonkin aikaa, mutta tässä olisi suolainen versio. Porkkanavoileipäkakku on mehevä ja oivallinen kasvisvaihtoehto, joka takuulla maistuu kaikille ja on vieläpä kauniinnäköinen kaikessa runsaudessaan.


Anna Aimojen auttaa

Meistä Aimoista on tullut mestareita ymmärtämään asiakkaidemme erilaiset tarpeet ja ratkaisemaan ne kekseliäästi. Ole yhteydessä, niin suunnitellaan yhdessä teille sopivat ratkaisut kevään juhliin.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search