Siirry sisältöön
Ystävänpäivän reseptit, rakkaudella ammattikeittiöille

Sesonki

Ystävänpäivän reseptit, rakkaudella ammattikeittiöille

14. helmikuuta juhlitaan ystävänpäivää, ja silloin annetaan sydänaiheisten ja kauniin pinkkien leivonnaisten valloittaa leipomoiden ja lounasravintoloiden vitriinit. Ystävänpäivänä moni asiakas mielellään hellii ja hemmottelee ystäviään ja rakkaitaan, joten muista tarjota makeita elämyksiä myös mukaan otettavaksi!

Valmista vitriiniin makeita lahjoja ystävänpäiväksi

Makea leivonnainen tai käsin valmistettu suklaakonvehti on loistava lahja niin ystävälle kuin omalle rakkaalle. Helpota asiakasta ja tee pienestä eleestä astetta helpompi toteuttaa. Kun pakkaat vitriinin houkuttelevat ystävänpäiväleivonnaiset kauniiseen pakettiin, ne on helppo ottaa mukaan vaikka lounastauolla. Poimi tästä talteen ystävänpäivän suloisimmat leivonnaiset!


Ideoita ystävänpäivän menuun ja pääruokiin

Hehkuva punajuuri loistaa luonnostaan ystävänpäivän väreissä ja on siksi oiva valinta ystävänpäivän lounaan pääruoaksi. Mehevä Pasta Napolitana puolestaan voi muistuttaa joko Kaunottaren ja Kulkurin unohtumattomasta illallisesta tai ystävänpäivän muinaisesta historiasta.  Hauska idea pääruoaksi on myös työkaverien kesken jaettava levyhampurilainen!


Maukkaat alkupalat ystävänpäivään

Alkupalat tuovat aina juhlan tuntua. Ja mikäpä olisikaan parempi syy juhlaan kuin ystävyys ja rakkaus? Tarjoa yhteisen lounashetken viettoon parhaat eväät myös maukkaiden alkupalojen muodossa!


Ystävänpäivän jälkiruokia

Ystävänpäivänä moni sopii lounastreffejä, ja erityisellä lounaalla halutaan satsata myös jälkiruokaan. Nämä raikkaan marjaisat sekä suloisen makeat jälkiruoat syntyvät helposti ja vievät kielen lisäksi sydämen!


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search