Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Pohja
-
0,050 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,125 kg hapankorppua
Täyte
- 0,014 kg liivatelehtiä
- 0,045 kg karpalo-puolukkatäysmehua
- 0,300 kg
- 0,300 kg
-
0,300 kg
Valio kuohukermaa laktoositonValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 0,200 kg sokeria
- 0,012 kg vaniljasokeria
- 0,025 kg likööriä (puolukka)
Kiille
- 0,200 kg karpalo-puolukkatäysmehua
- 0,090 kg hyytelösokeria
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa leivinpaperista irtoreunaiseen teflonvuokaan pohjan (Ø 24 cm) kokoinen levy. Hienonna hapankorput ja sekoita sulatettuun voihin. Painele seos vuoan pohjalle.
- Liota täytteen liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 10 min. Soseuta puolukat ja vaahdota kerma. Liuota kuiviksi puristetut liivatelehdet kiehuvaan mehuun. Yhdistä kaikki täytteen ainekset ja kaada pohjan päälle. Peitä vuoka ja hyydytä kakkua kylmiössä mielellään yön yli.
- Valmista kiille kuumentamalla mehu kiehuvaksi. Lisää hyytelösokeri, sekoita ja kiehauta. Jäähdytä 3-4 min hiljalleen sekoittaen, jotta seos ei kuoretu. Kaada varoen hyytyneen kakun päälle. Kun kiille on jäähtynyt kunnolla, irrota vuoan reunus ja laita tarjolle.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
222 kcal
Proteiini
4,2 g
Hiilihydraatti
28,3 g
Rasva
9,5 g
Tyydyttynyt rasva
5,5 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,2 g
Kalsium
39,7 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
261 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatti
33,3 g
Rasva
11,2 g
Tyydyttynyt rasva
6,4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa