Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
-
1,500 kg
Valio kirjolohifilee annospalojaSuomalaisesta ja kasvatetusta kirjolohesta valmistettu kalafilee annospalana.
- 0,012 kg suolaa
- 0,030 kg limemehua tai sitruunamehua
Kastike
- 1,000 kg
- 0,040 kg sweet chilikastiketta
- 0,060 kg limemehua
- 0,200 kg hunajaa juoksevaa
- 0,040 kg suolaa
Pintaan
- 0,015 kg hienonnettua tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Levitä sulatetut kalapalat GN 1/1 - 65 astiaan. Voit halutessasi paistaa kaloihin ristikkokuvion parilalla.
- Mausta kalat
- Kypsennä kiertoilmauunissa 180 asteessa n. 15 min.
- Vatkaa smetana kovaksi vaahdoksi ja mausta sweet chilillä, limemehulla ja hunajalla.
- Levitä kastike joko kalapalojen päälle tai tarjoile erikseen.
- Ripottele kalapalojen päälle tilli.
- Tarjoile höyrytettyjen Valio couscouskasvisten tai täysjyväriisin kanssa.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
772 kcal
Proteiini
30,7 g
Hiilihydraatti
20,3 g
Rasva
63 g
Tyydyttynyt rasva
27,7 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
5,5 g
Kalsium
81 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
298 kcal
Proteiini
11,9 g
Hiilihydraatti
7,9 g
Rasva
24,3 g
Tyydyttynyt rasva
10,7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
2,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa