Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
-
1,500 kg
Valio kirjolohifilee annospalojaSuomalaisesta ja kasvatetusta kirjolohesta valmistettu kalafilee annospalana.
Marinadi
- 0,006 kg suolaa
- 0,002 kg sitruunapippuria
-
0,500 kg
Valio appelsiinitäysmehu perinteistäValio appelsiinitäysmehu on aamiaispöytien klassikko, joka maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100 %,…
-
0,300 kg
Valio Ruoka 15 % laktoositonValio Ruoka 15 % laktoositon on Suomessa valmistettu kasvirasvasekoite, joka sopii kaikkeen lämpimään ruoanvalmistukseen kuten…
- 0,030 kg tuoretta inkivääriä
- 0,030 kg vaaleaa balsamiviinietikkaa tai sitruunamehua
Tarjoiluun
- 0 kg pastaa (esim. Torino täysjyvä spagetti)
Jaa resepti
Ohje
- Laita jäiset kalat nahkapuoli ylöspäin kevyesti voideltuun GN 1/1-65 -astiaan. Kaada keskenään sekoitettu marinadi lohipalojen päälle. Sulata yön yli kylmiössä. Kypsennä kiertoilmauunissa 160 asteessa n. 20 min. Halutessasi voit poistaa kaloista nahan kypsänä.
- Tarjoa keitetyn pastan kanssa.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
377 kcal
Proteiini
29,4 g
Hiilihydraatti
6,8 g
Rasva
25,5 g
Tyydyttynyt rasva
3,1 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
0,9 g
Kalsium
13,4 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
172 kcal
Proteiini
13,4 g
Hiilihydraatti
3,1 g
Rasva
11,7 g
Tyydyttynyt rasva
1,4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- pastaa