Siirry sisältöön
Juusto Crozza

Juusto Crozza

Juusto Crozza

Ainekset


Ohje

  1. Ota croissantit sulamaan.
  2. Kauli sulaneet croissantit keskeltä ja jätä päädyt kaulitsematta. Paine keskeltä haarukalla. Asettele kirsikkatomaatin puolikkaat croissantin kaulittuun keskustaan. Ripottele päälle juustot. Mausta halutessasi kuivatuilla yrteillä esim. oregano.
  3. Paista 180 asteessa n.10 minuuttia. Tarjoile lämpimänä.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 339 kcal
Proteiini 11,3 g
Hiilihydraatti 30,1 g
Rasva 19,4 g
Tyydyttynyt rasva 10,1 g
Ravintokuitu 2,2 g
Suola 0,8 g
Kalsium 135,2 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 308 kcal
Proteiini 10,3 g
Hiilihydraatti 27,4 g
Rasva 17,7 g
Tyydyttynyt rasva 9,2 g
Ravintokuitu 2 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search