Siirry sisältöön
Juustoiset lohipihvit

Juustoiset lohipihvit

Juustoiset lohipihvit

Ainekset

paistamiseen


Ohje

  1. Sekoita massa tasaiseksi ja tarkista maku.
  2. Kuumenna Oivariini paistinpannulla. Annostele kasviseosta reilun 1/2 dl:n annoksina pannulle ja muotoile paistinlastan avulla vajaan 1 cm:n paksuisia pihvejä. Paista keskilämmöllä kummaltakin puolelta kauniin vaalean ruskeaksi.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 494 kcal
Proteiini 35,3 g
Hiilihydraatti 15,2 g
Rasva 32,1 g
Tyydyttynyt rasva 8,1 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 1,2 g
Kalsium 257,1 mg
D-vitamiini 1,7 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 284 kcal
Proteiini 20,3 g
Hiilihydraatti 8,7 g
Rasva 18,4 g
Tyydyttynyt rasva 4,6 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search