Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 1,200 kg vettä
- 0,010 kg vähäsuolaista kalaliemijauhetta
- 0 kg kokonaista maustepippuria
- 0,005 kg laakerinlehteä
- 0,400 kg porkkanakuutioita
- 1,400 kg
- 0,100 kg piparjuuritahnaa
-
0,400 kg
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
0,300 kg
Valio Koskenlaskija® voimakas murennettua laktoosiValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
-
1,000 kg
FS alaskanseitikuutiotaKalapala valmistettu sertifioidusta kalaraaka-aineesta.
- 0,360 kg katkarapuja
- 0,120 kg kevätsipulia varsineen
- 0,040 kg hienonnettua tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa. Lisää kalaliemiaines, pippurit ja laakerinlehdet.
- Lisää juurekset ja piparjuuri. Keitä kannen alla lähes kypsiksi, n. 15 min. Lisää ruokakerma.
- Sulata joukkoon Koskenlaskija.
- Lisää keittoon kala ja keitä hiljalleen vielä 3 min.
- Lisää lopuksi katkaravut ja hienonnettu kevätsipuli. Kuumenna - älä enää keitä. Viimeistele maku tillillä.
- Tarjoa halutessasi keiton kanssa sitruunalohkoja, joilla voi maustaa keiton.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
351 kcal
Proteiini
31,8 g
Hiilihydraatti
24,6 g
Rasva
14,4 g
Tyydyttynyt rasva
7,9 g
Ravintokuitu
3,6 g
Suola
1,3 g
Kalsium
242,6 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
70 kcal
Proteiini
6,4 g
Hiilihydraatti
4,9 g
Rasva
2,9 g
Tyydyttynyt rasva
1,6 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- kokonaista maustepippuria