Siirry sisältöön
Pinsa Caprese
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Pinsa Caprese

Klassisen italialaisen Caprese-salaatin maut toimivat myös pinsan päällä. Erinomainen suolainen vitriinistä myytäväksi.

Pinsa Caprese

Ainekset

  • 0,230 kg esipaistettua pinsapohjaa
  • 0,150 kg kirsikkatomaatteja
  • 0,020 kg oliiviöljyä
  • 0,125 kg bufala mozzarellaa tai burrataa
  • 0,020 kg tuoretta basilikaa
  • 0,001 kg sormisuolaa

Ohje

  1. Puolita kirsikkatomaatit ja asettele ne pinsan päälle leikkuupinta ylöspäin. Pirskottele pintaan oliiviöljyä ja paista 200 °C uunissa n. 10 min. Anna jäähtyä ja lisää päälle juusto ja basilika. Viimeistele oliiviöljyllä ja sormisuolalla.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 273 kcal
Proteiini 10,3 g
Hiilihydraatti 25,2 g
Rasva 13,9 g
Tyydyttynyt rasva 4,9 g
Ravintokuitu 1,9 g
Suola 1,2 g
Kalsium 182,5 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 200 kcal
Proteiini 7,5 g
Hiilihydraatti 18,4 g
Rasva 10,2 g
Tyydyttynyt rasva 3,6 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search