
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,230 kg esipaistettua pinsapohjaa
- 0,150 kg kirsikkatomaatteja
- 0,020 kg oliiviöljyä
- 0,125 kg bufala mozzarellaa tai burrataa
- 0,020 kg tuoretta basilikaa
- 0,001 kg sormisuolaa
Jaa resepti
Ohje
- Puolita kirsikkatomaatit ja asettele ne pinsan päälle leikkuupinta ylöspäin. Pirskottele pintaan oliiviöljyä ja paista 200 °C uunissa n. 10 min. Anna jäähtyä ja lisää päälle juusto ja basilika. Viimeistele oliiviöljyllä ja sormisuolalla.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
273 kcal
Proteiini
10,3 g
Hiilihydraatti
25,2 g
Rasva
13,9 g
Tyydyttynyt rasva
4,9 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
1,2 g
Kalsium
182,5 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
200 kcal
Proteiini
7,5 g
Hiilihydraatti
18,4 g
Rasva
10,2 g
Tyydyttynyt rasva
3,6 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa