
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,250 kg cannelloneja
Täyte
- 0,200 kg pakastesipulikuutioita
- 0,010 kg valkosipulin kynttä
- 0,400 kg minivihanneskuutioita brunoisea
- 0,200 kg pakastepinaattia sulatettuna
-
0,015 kg
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 0,002 kg suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 0,200 kg kylmäsavulohiviipaleita hienonnettuna
Päälle
- 0,390 kg tomaattimurskaa
- 0,006 kg suolaa
- 0,004 kg sokeria
- 0,250 kg
- 0,100 kg
Jaa resepti
Ohje
Täytteen valmistus
- Freesaa kasvikset Oivariini rasvassa pannulla. Lisää mausteet ja kylmäsavulohi. Kuumenna sekoittaen.
Päälle
- Lisää kaikki aineet kattilaan poislukien savujuustoraaste
Cannellonien täyttäminen ja kypsentäminen
- Täytä cannellonit pursotinpussilla ja lado ne Gn-vuokaan. Kaada päälle ohjeen mukainen tomaattimurska-kerma seos. Ripottele pinnalle juustoraaste.
- Paista kiertoilmauunissa175 asteessa n. 25 min tai kunnes kypsä. Peitä tarvittaessa, ettei pinta tummu liikaa.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
228 kcal
Proteiini
10,8 g
Hiilihydraatti
21,6 g
Rasva
10,3 g
Tyydyttynyt rasva
4,5 g
Ravintokuitu
2,3 g
Suola
1,7 g
Kalsium
134,8 mg
D-vitamiini
1,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
127 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatti
12 g
Rasva
5,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,5 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- mustapippuria myllystä