Siirry sisältöön
Juustokala

Juustokala

Juustokala

Ainekset


Ohje

  1. Levitä jäiset kalapalat voideltuun GN 1/1-65 astiaan. Murenna maissihiutaleet ja yhdistä niihin tilli ja sitruunapippuri. Levitä seos kalapalojen päälle.
  2. Yhdistä sitruunamehu ja Ruoka 13%. Kaada seos vuokaan. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista kiertoilmauunissa 175 asteeessa n. 30 min. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 146 kcal
Proteiini 16,9 g
Hiilihydraatti 3,8 g
Rasva 6,9 g
Tyydyttynyt rasva 1,6 g
Ravintokuitu 0,2 g
Suola 0,5 g
Kalsium 69,4 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 128 kcal
Proteiini 14,8 g
Hiilihydraatti 3,4 g
Rasva 6 g
Tyydyttynyt rasva 1,4 g
Ravintokuitu 0,1 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.