Siirry sisältöön
Karamellisoidut raparperit ja vaniljavaahto

Karamellisoidut raparperit ja vaniljavaahto

Karamellisoidut raparperit ja vaniljavaahto

Ainekset

  • 0,200 kg
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 0,220 kg sokeria
  • 2,500 kg pakaste raparperipaloja

Vaniljavaahto


Ohje

  1. Sulata voi ja sokeri GN 1/1-40 -astiassa kiertoilmauunissa 200 asteessa 5 - 10 min. Lisää astiaan sulatetut raparperipalat ja paista kunnes raparperipalat pehmenneet.
  2. Valmista vaahto vatkaamalla kevytvispi kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kermaviili ja sokerit. Tarjoa vaahto hieman lämpimän raparperin kanssa
  3. Tarjoa vaahto hieman lämpimän raparperin kanssa.

Vinkki

Voit valmistaa raparperit myös pannulla ja maustaa vaahdon Grand Marnier -liköörillä.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 164 kcal
Proteiini 1,2 g
Hiilihydraatti 13,5 g
Rasva 11,2 g
Tyydyttynyt rasva 6,5 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0,1 g
Kalsium 75 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 164 kcal
Proteiini 1,2 g
Hiilihydraatti 13,5 g
Rasva 11,2 g
Tyydyttynyt rasva 6,5 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search