Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 1,360 kg Aimo kauraleipämixiä 10 kg
 - 0,020 kg hiivaa
 - 0,023 kg siirappia
 - 1,000 kg vesi
 - 
												0,250 kg
																													Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
												 
		Jaa resepti
	
	Ohje
- Lisää kulhoon huoneenlämpöinen vesi, siirappi, maitorahka ja tuorehiiva, sekoita. Lisää kauraleipämix ja sekoita hitaasti 4 minuuttia + nopeasti 10 minuuttia. Anna taikinan levätä 120 minuuttia. Muotoile leivät esimerkiksi 8 isommaksi leiväksi tai 32 sämpyläksi ja kohota 60 minuuttia. Paista 225°C uunissa n. 20 - 30 minuuttia tai kunnes leivät ovat kypsiä
 
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
		Jaa resepti
	
					Kokeile annoslaskuriamme
			Valitse annosmäärä
			
				
				
			
			kpl
		
		
			Valitse annoskoko
			
				
				
			
			g
		
	Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
					Energia
					563 kcal
				
							
					Proteiini
					22,8 g
				
							
					Hiilihydraatti
					104,2 g
				
							
					Rasva
					3,2 g
				
							
					Tyydyttynyt rasva
					0,4 g
				
							
					Ravintokuitu
					9,5 g
				
							
					Suola
					0 g
				
							
					Kalsium
					69,5 mg
				
							
					D-vitamiini
					0 µg
				
					Reseptin ravintosisältö / 100 g
						Energia
						189 kcal
					
																				
						Proteiini
						7,7 g
					
																				
						Hiilihydraatti
						35 g
					
																				
						Rasva
						1,1 g
					
																				
						Tyydyttynyt rasva
						0,2 g
					
																				
						Ravintokuitu
						3,2 g
					
																				
						Suola
						0 g
					
																															
			Tiedot ovat suuntaa antavia.			
								
					
			
		
	
												Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa					
				