Siirry sisältöön
Pinaattiletut munakkaalla

Pinaattiletut munakkaalla

Pinaattiletut munakkaalla

Ainekset


Ohje

  1. Sulata pinaattiohukaiset.
  2. Freesaa sipulit ja jäähdytä.
  3. Yhdistä sipulit kokomunamassa ja kerma. Mausta.
  4. Lisää massa kelmulla vuorattuun 2/4 gn-vuokaan.
  5. Kypsennä uunissa 90° C munakas n. 1 h tai kunnes munakas on kiinteää.
  6. Jäähdytä ja leikkaa viipaleiksi.
  7. Täytä letut munakkaalla ja kuumenna.
  8. Lisää juuri ennen tarjoilua salaatti.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 463 kcal
Proteiini 16,8 g
Hiilihydraatti 14,6 g
Rasva 37,8 g
Tyydyttynyt rasva 12,9 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 1,1 g
Kalsium 126,2 mg
D-vitamiini 4,8 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 272 kcal
Proteiini 9,9 g
Hiilihydraatti 8,6 g
Rasva 22,3 g
Tyydyttynyt rasva 7,6 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • minisalaattisekoitusta
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search