
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,170 kg matjessillifileetä
- 0,005 kg valkosipulikuutioita, pakaste
- 0,050 kg salottisipuleita
- 0,200 kg keitettyjä kananmunia
- 0,200 kg
- 0,005 kg hienonnettua tilliä
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 0,600 kg saaristolaisleipää
- 0 kg tuoretta tilliä
- 0 kg limeä
Jaa resepti
Ohje
- Kuutioi sipuli ja silli.
- Keitä kanamunat ja kuutioi pieniksi.
- Vaahdota smetana kevyesti ja lisää kaikki aineet keskenään sekaisin, paitsi leipä.
- Leikkaa muotilla leivästä pyöreitä aihioita tai käytä valmista pyöreää saaristolaisleipää.
- Kostuta leivänpalat maidolla, ja laita täytettä 10 leipäpalan päälle, yhteensä noin 2/3 osaa täytteestä. Aseta toinen leipäviipale päälle ja lisää lopy täytteestä.
- koristele tuoreella tillillä ja limetillä.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
280 kcal
Proteiini
8,2 g
Hiilihydraatti
30,9 g
Rasva
12,7 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
4,2 g
Suola
1,8 g
Kalsium
57 mg
D-vitamiini
3,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
235 kcal
Proteiini
6,9 g
Hiilihydraatti
25,9 g
Rasva
10,7 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
3,5 g
Suola
1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- mustapippuria myllystä
- tuoretta tilliä
- limeä