Pääsiäisen alkuruoat
Pääsiäisen juhlavampi ateria alkaa maistuvilla alkupaloilla. Valitse suosikkisi Valion ammattikeittiöreseptiikasta ja tarjoa asiakkaille unohtumattomia makuelämyksiä pääsiäisen aikaan.
Alkupalat johdattelevat makumaailmaan
Alkupalat kuuluvat kiireettömiin aterioihin, ja ne herättävät asiakkaan ruokahalun ja odotukset. Keväisen raikkaat maut ovat täydellinen aloitus pääsiäisaterialle. Anna kotimaisten makujen ja raaka-aineiden loistaa modernilla tavalla tai hae innoitusta kauempaa, esimerkiksi välimerellisestä keittiöstä. Curryn ja sitrushedelmien keltaisuus sekä mintun raikkaus sopivat myös mainiosti ammattilaiskeittiöiden pääsiäiseen.

Boquerones, suolattua kermaviiliä ja tilliöljyä

Fritata, sieniä ja lihapullia

Mifu-couscous

Minttu-jogurttikastike

Piimäjuusto

Sitruunainen koskenlaskijakastike

Härkätataki, rosmariinicremeä ja puolukkaa

Leipä kreikkalaisilla mauilla

Juustoinen parsa-pekaanipähkinäsalaatti

Corn chowder

Porkkana-inkiväärikeitto

Hernehummus

AURA quesadilla
Lisää sesonkivinkkejä:
Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa
Koko Suomen toimitustukku
Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi Toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksen.
Pääkaupunkiseudun pikatukut
Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden tilataksesi Pikatukusta. Saatavilla on myös Tilaa & Nouda -palvelu, joka ei edellytä asiakkuutta.
VALO Tilauspalvelu
VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme. Ilman asiakkuutta tilaavat saavat toimituksen pääkaupunkiseudulle.