Siirry sisältöön
Pääsiäisen alkuruoat

Sesonki

Pääsiäisen alkuruoat

Pääsiäisen juhlavampi ateria alkaa maistuvilla alkupaloilla. Valitse suosikkisi Valion ammattikeittiöreseptiikasta ja tarjoa asiakkaille unohtumattomia makuelämyksiä pääsiäisen aikaan.

Alkupalat johdattelevat makumaailmaan

Alkupalat kuuluvat kiireettömiin aterioihin, ja ne herättävät asiakkaan ruokahalun ja odotukset. Keväisen raikkaat maut ovat täydellinen aloitus pääsiäisaterialle. Anna kotimaisten makujen ja raaka-aineiden loistaa modernilla tavalla tai hae innoitusta kauempaa, esimerkiksi välimerellisestä keittiöstä. Curryn ja sitrushedelmien keltaisuus sekä mintun raikkaus sopivat myös mainiosti ammattilaiskeittiöiden pääsiäiseen.

Pääsiäisen ideat

Pääsiäinen on ammattilaiskeittiöiden ja leipomoiden vuoden odotetuimpia ruokajuhlia. Katso ideat ja valloita asiakkaat kaikkien aikojen pääsiäiskattauksella!


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi Toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksen.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden tilataksesi Pikatukusta. Saatavilla on myös Tilaa & Nouda -palvelu, joka ei edellytä asiakkuutta.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme. Ilman asiakkuutta tilaavat saavat toimituksen pääkaupunkiseudulle.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search