Siirry sisältöön
MiFU Makaronilaatikko kylmävalmistettuna padassa
Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiöstä

MiFU Makaronilaatikko kylmävalmistettuna padassa

Kouluruokailun klassikkoruoka makaronilaatikko kylmävalmistettuna Valio MiFU® jauhiksesta.

MiFU Makaronilaatikko kylmävalmistettuna padassa

Ainekset

  • 1,950 kg kylmää vettä
  • 0,800 kg
    Valio Ruoka 15% laktoositon
    Valio Ruoka 15 % laktoositon on Suomessa valmistettu kasvirasvasekoite, joka sopii kaikkeen lämpimään ruoanvalmistukseen kuten…
    Valio Ruoka 15 % 1 l laktoositon
  • 0,800 kg
    Valio MiFU® jauhista Original
    Valio MiFU® jauhis on helppo ratkaisu pääruuanlaittoon. Valio MiFU® jauhis Original on miedosti maustettu ja…
    Valio MiFU® e2,5 kg jauhis Original laktoositon
  • 0,250 kg pakastesipulikuutioita
  • 0,200 kg
    Valio Koskenlaskija® sulatejuustoa laktoositon
    Valio Koskenlaskija® maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se antaa reilusti juustoista…
    Valio Koskenlaskija® 2,5 kg maustamaton sanko laktoositon
  • 0,250 kg
    Valio vapaan kanan munamassaa
    Vapaan kanan munista valmistettu kokomunamassa ruoanvalmistukseen ja leivontaan.
    Valio vapaan kanan munamassa 5 kg x 1 / 5 kg
  • 1,000 kg sarvimakaronia
  • 0,140 kg kylmätärkkelystä
  • 0,026 kg vähäsuolaista kasvisliemijauhetta
  • 0,017 kg suolaa
  • 0,002 kg rouhittua mustapippuria
  • 0,006 kg paprikajauhetta

Ohje

  1. Annostele vesi ja Valio Ruoka 15% laktoositon sekoittavaan pataan (ei enempää kuin noin 1/3 padan tilavuudesta). Punnitse kylmätärkkelyksen joukkoon kaikki kuivamausteet, sekoita. Käynnistä pata (noin 80 kierrosta yhteen suuntaan) ja ripottele tärkkelys-mausteseos rauhallisesti nesteiden joukkoon. Pienennä padan kierroksia. Lisää Valio MiFU® jauhis Original, sipulit, Valio kokomunamassa ja Valio Koskenlaskija® sulajuusto (sekä mahdollisesti loput nesteet). Sekoita tasaiseksi. Lisää lopuksi massaan sarvimakaronit, sekoita massa tasaiseksi hitailla kierroksilla ja anna tasaantua hetki ennen jakoa.
  2. Annostele massa 65 mm GN-vuokiin. Paista yhdistelmäpaistolla (kosteus 40 %) 130 asteessa noin 50 minuuttia (tai sisälämpötila min 83 astetta), ruskista lopussa tarvittaessa 160 asteessa kuivapaistolla noin 5 minuuttia. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 363 kcal
Proteiini 18,1 g
Hiilihydraatti 42,6 g
Rasva 13 g
Tyydyttynyt rasva 3,9 g
Ravintokuitu 2,6 g
Suola 1,9 g
Kalsium 418,9 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 133 kcal
Proteiini 6,7 g
Hiilihydraatti 15,7 g
Rasva 4,8 g
Tyydyttynyt rasva 1,5 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search