Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,100 kg matjessillifileetä
- 0,250 kg keitettyjä kananmunia
- 0,005 kg hienonnettua tilliä
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 0,025 kg punasipulia
- 0,100 kg
- 0,400 kg mallasleipää
- 0,100 kg kirjolohen mätiä
- 0 kg tuoretta tilliä
- 0 kg limeä
Jaa resepti
Ohje
- Keitä kanamunat ja jäähdytä, sekä halkaise varovasti pitkittäin puoliksi.
- Kuutioi sipuli ja silli.
- Vaahdota smetana kevyesti.
- sekoita silli, sipuli, kanamunan keltuaiset sekä mausteet.
- Halkaise leipäviipale kahtia.
- Pursota smetanaa leivälle, lisää puolikas kanamuna ja täytä se massalla. Koristele mädillä, limellä ja tillillä.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
198 kcal
Proteiini
9,9 g
Hiilihydraatti
18,6 g
Rasva
8,9 g
Tyydyttynyt rasva
3,5 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
1,1 g
Kalsium
39,4 mg
D-vitamiini
3 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
202 kcal
Proteiini
10,1 g
Hiilihydraatti
19 g
Rasva
9,1 g
Tyydyttynyt rasva
3,6 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- mustapippuria myllystä
- tuoretta tilliä
- limeä