Siirry sisältöön
Tandooriravut ja mintturaita

Tandooriravut ja mintturaita

Tandooriravut ja mintturaita

Ainekset

  • 0,500 kg rapuja (tiikeriravun pyrstöjä, raaka kuorittu)

Marinadi

  • 0,010 kg inkivääritahnaa
  • 0,010 kg valkosipulia murskattuna
  • 0,010 kg sitruunamehua
  • 0,005 kg chilijauhetta
  • 0,005 kg garam masala -maustesekoitusta
  • 0,010 kg ruokaöljyä

Kastike

  • 0,200 kg
  • 0,100 kg kurkkua
  • 0,010 kg inkivääritahnaa
  • 0,012 kg suolaa
  • 0,010 kg valkosipulia murskattuna
  • 0,002 kg sitruunamelissan lehtiä

Ohje

  1. Sulata ravut jääkaapissa.
  2. Sekoita marinadin aineet keskenään ja lisää marinadi sulaneiden rapujen joukkoon. Anna maustua muutama tunti jääkaapissa.
  3. Sekoita raitakastikkeen aineet keskenään ja hienonna mintunlehdet joukkoon. Paista ravut uunipellillä uunissa 220 asteessa n. 5 min. Tarjoa ravut mintturaidan kanssa

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 148 kcal
Proteiini 16,7 g
Hiilihydraatti 3,7 g
Rasva 7,1 g
Tyydyttynyt rasva 2,7 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 3 g
Kalsium 114,8 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 87 kcal
Proteiini 9,9 g
Hiilihydraatti 2,2 g
Rasva 4,2 g
Tyydyttynyt rasva 1,6 g
Ravintokuitu 0,2 g
Suola 1,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search