Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,500 kg rapuja (tiikeriravun pyrstöjä, raaka kuorittu)
Marinadi
- 0,010 kg inkivääritahnaa
- 0,010 kg valkosipulia murskattuna
- 0,010 kg sitruunamehua
- 0,005 kg chilijauhetta
- 0,005 kg garam masala -maustesekoitusta
- 0,010 kg ruokaöljyä
Kastike
- 0,200 kg
- 0,100 kg kurkkua
- 0,010 kg inkivääritahnaa
- 0,012 kg suolaa
- 0,010 kg valkosipulia murskattuna
- 0,002 kg sitruunamelissan lehtiä
Jaa resepti
Ohje
- Sulata ravut jääkaapissa.
- Sekoita marinadin aineet keskenään ja lisää marinadi sulaneiden rapujen joukkoon. Anna maustua muutama tunti jääkaapissa.
- Sekoita raitakastikkeen aineet keskenään ja hienonna mintunlehdet joukkoon. Paista ravut uunipellillä uunissa 220 asteessa n. 5 min. Tarjoa ravut mintturaidan kanssa
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
148 kcal
Proteiini
16,7 g
Hiilihydraatti
3,7 g
Rasva
7,1 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
3 g
Kalsium
114,8 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
87 kcal
Proteiini
9,9 g
Hiilihydraatti
2,2 g
Rasva
4,2 g
Tyydyttynyt rasva
1,6 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
1,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa