Siirry sisältöön
Viikunahilloke

Viikunahilloke

Viikunahilloke

Ainekset

  • 0,250 kg kuivattuja viikunoita
  • 0,100 kg punaviiniä
  • 0,002 kg vaniljatankoa
  • 0,010 kg kanelitankoa
  • 0,050 kg juoksevaa hunajaa

Ohje

  1. Halkaise vaniljatanko pituussuunnassa ja raaputa siemenet ulos. Laita siemenet ja tangon palat kattilaan. Lisää muut aineet. Anna kiehua hiljalleen n. 20 min.
  2. Tarjoa hilloketta juustojen kanssa.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 80 kcal
Proteiini 0,9 g
Hiilihydraatti 15,5 g
Rasva 0,2 g
Tyydyttynyt rasva 0 g
Ravintokuitu 2,5 g
Suola 0 g
Kalsium 27,6 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 196 kcal
Proteiini 2,3 g
Hiilihydraatti 37,8 g
Rasva 0,6 g
Tyydyttynyt rasva 0 g
Ravintokuitu 6,2 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search