Inspiraatiota ammattilaisille
Kaipaako sinun menestystarinasi inspiraatiota? Olemme laatineet sinulle valmiita ratkaisuja ja uusia ideoita bisneksesi kehittämiseen.
Ratkaisupankista löydät pieniä ja suurempia vinkkejä, joilla voit hurmata asiakkaitasi ja tehdä parempaa tulosta. Webinaarit, minikurssit ja helpot täsmäoppaat sisältävät mm. tuunausideoita, niksejä raaka-aineiden hyödyntämiseen tai konsteja lisämyyntiin. Valio Aimo® asiakkaana voit saada myös räätälöityjä koulutuksia, brändiosaamista käyttöösi sekä valmiita markkinointimateriaaleja.

Aimo sammuttaa tiedonjanon
Haluamme pitää sinut ajan hermolla. Esittelemme sinulle alan trendejä, raaka-aineita, vinkkejä, tuunausideoita, reseptiikkaa ja alan toimijoiden tarinoita monissa kanavissamme. Tarjoilemme myös opastavia materiaaleja vaihtuvien, ajankohtaisten teemojen ympärillä. Valikoi rusinat pullasta!
Ajankohtaiset sesonkitärpit

Valio Aimo 💚 Satokausikalenteri
Ammattilaisen Satokausikalenterista® löydät inspiraatiota ja tietoa nimenomaan keittiöalan osaajille. Mietityttääkö esimerkiksi, miten asiakkaat saa kiinnostumaan kasviksista ja onko sesongin raaka-aineiden käyttö kustannustehokasta? Katso kaikki kauden vinkit.
Kaikki hyvikistä
Hyvikki on materiaalitehokkuutta, eli sitä, että keittiöissä pyritään ajattelemaan ja toimimaan mahdollisimman fiksusti huomioimalla sekä raaka-aineet, ihmiset että käytettävät laitteet. Tällöin työtä tehdään mahdollisimman kustannustehokkaasti ja samalla hävikkiä ennaltaehkäisten.

Inspiraationa hyvikki
Kustannustehokkuuteen tulee pyrkiä, ruokahävikkiä täytyy karsia – tässä jokaisen ravintolan kannattavuuden kaksi peruspilaria. Hyvikki luo lisäarvoa…

Miksi jokaisen ravintolan tulisi kiinnostua hyvikkiajattelusta?
Ravintola-ala painii isojen haasteiden, kuten työvoimapulan, nousevien kustannusten ja hitaan markkinakasvun kanssa. Me aimolaiset haluamme helpottaa…

Palkitseva hyvikki
”Salaattipöytä kertoo paljon tarjonnasta. Anna kädenjälkesi näkyä!” Tuomas Hämäläinen, Keittiömestari

Hävikki kuriin ruokalista- ja raaka-ainetilaussuunnittelulla
Ruokahävikki on valitettavan suuri ongelma nyky-yhteiskunnassa. Jo pelkästään Suomessa noin 360 miljoonaa kiloa kotimaisen ruokaketjun tuotetusta ruoasta…

Ruokahävikki = kustannushävikki, vinkit eurojen säästämiseen
Ruokahävikki on aivan oikeutetusti ollut polttava puheenaihe jo vuosien ajan. Näillä vinkeillä vähennät esivalmistelu-, paisto- ja tarjoiluhävikkiä…

Vinkkivideot
Hyvikkivinkit Miten toimia hyvikin mukaisesti ja saada säästöjä aikaan keittiössä? Tässä parhaat käytännön vinkkimme, joiden avulla saat tehostettua…