Siirry sisältöön
Itämainen kala-nuudelikeitto

Itämainen kala-nuudelikeitto

Itämainen kala-nuudelikeitto

Ainekset

Liemi

  • 0,010 kg tuoretta chiliä hienonnettuna
  • 0,010 kg tuoretta inkivääriä hienonnettuna
  • 0,010 kg
    Valio Oivariini® juoksevaa laktoositon
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 1,000 kg kalalientä
  • 0,015 kg kalakastiketta
  • 0,300 kg minivihanneskuutioita brunoisea sulatettuna
  • 0,200 kg riisinuudelia

Päälle

  • 0,020 kg tuoretta korianteria tai persiljaa

Ohje

  1. Kypsennä kalapalat uunissa pakkauksen ohjeen mukaisesti.
  2. Kullota chili ja inkivääri Oivariini rasvassa kattilassa.
  3. Lisää kalaliemi ja kalakastike. Keitä hiljalleen 10 min.
  4. Lisää vihanneskuutiot ja nuudelit. Keitä vielä n 4min. tai kunnes nuudeli on kypsää.
  5. Annostele kalapalat tarjoiluastioihin ja kaada kuuma liemi niiden päälle.
  6. Viimeistele hienonnetulla yrtillä.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 162 kcal
Proteiini 16,5 g
Hiilihydraatti 18,6 g
Rasva 1,9 g
Tyydyttynyt rasva 0,3 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 1,1 g
Kalsium 28,1 mg
D-vitamiini 1,3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 81 kcal
Proteiini 8,3 g
Hiilihydraatti 9,3 g
Rasva 0,9 g
Tyydyttynyt rasva 0,2 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search