Siirry sisältöön
Valmistujaiset ja kesäleivonta

Sesonki

Valmistujaiset ja kesäleivonta

Valmistujaisten, rippijuhlien ja muiden kesäjuhlien sesonki on käsillä. Nyt nyt on aika ottaa juhlista kaikki irti. Tänä vuonna tulemme varmasti näkemään näyttäviä juhlia ja erittäin iloista tunnelmaa.

Tip icon

Vuoden 2023 leivontatrendejä

  1. Kotimaisuus, artesaanituotteet ja käsintehdyt leipomukset kiinnostavat nykykuluttajaa.
  2. Lisäämällä tarinan ja alkuperätiedon, saat lisättyä leipomotuotteelle luotettavuutta ja kiinnostavuutta.
  3. Leipä on aina mielletty terveelliseksi ja tärkeäksi osaksi ruokavaliota.
  4. Hapattaminen ja fermentointi ovat tällä hetkellä trendikästä. Leivonnassa trendikkäät hapanmaitotuotteet tuovat makua ja rakennetta sekä pidentävät säilyvyyttä.
  5. Välipalaistuminen on hyvin vahvaa ja leipomoille luontaisesti toteutettava trendi.
  6. Moni kuluttaja haluaa tutkia leipomon ja kahvilan valikoimaa ja tekeekin ostopäätöksen jo ennen myymälään saapumista.

Juhlapöydän kauniit kakut

Erottuakseen perinteisestä kakusta, voi asiakkaille tarjota kakkuja monessa koossa. Kakkujen ylelliset miniversiot kasvattavat suosiotaan. Kakkupaloista tai leivoksista koottu take away -kakkubuffet on myös herkullinen idea myyntiin!

Pienet herkkupalat

Pikkuleivät, pullat ja makeat piirakat kuuluvat ehdottomasti juhlapöytään. Aito voi takaa täydellisen maun ja rakenteen. Helpota asiakkaan juhlavalmisteluja tarjoamalla kanelisokeroituja ylioppilaita, suussasulavia lusikkaleipiä, manteli-appelsiinipikkuleipiä tai esimerkiksi keksilajitelma kätevästi laatikoittain!

Leipä juhlapöydässä

Kesäisten salaattien seuraan sopii täydellisesti käsin leivottu leipä. Tarjoa juhlatilauksen täydennykseksi esimerkiksi vuokaan leivottavaa jalopeno-olutleipää tai kauniin kierteistä rahka-kauraleipää.

Trendikkäät voileipäkakut ja suolaiset tarjottavat

Ammattilaisen kädenjälki näkyy erityisesti voileipäkakkujen koristeluissa. Anna koristeiden kertoa kakun makumaailmasta.


Katso videot

Näin teet sileän kuorrutuksen

Kuinka syntyy sileä kermavaahtokuorrutus täytekakulle? Katso videolta Valion leipomokonsultti Mika Parviaisen vinkit kuorruttamiseen

Näin teet ruusupursotuksen tähtityllalla

Katso videolta Valion leipomokonsultti Mika Parviaisen vinkit kakun koristeluun ruusupursotuksin tähtityllalla.

Näin teet ruusupursotuksen nauhatyllalla

Ruusupursotuksella voit koristella esimerkiksi muffinit tai cupcaket.

Näin teet erilaiset suklaakoristeet

Katso videolta Valion leipomokonsultti Mika Parviaisen vinkit suklaan käsittelyyn ja pursottamiseen

Näin teet suklaalastut

Kuinka syntyvät suklaalastut? Katso videolta vinkit suklaan käsittelyyn.

Näin teet suklaasulat

Kuinka syntyy suklainen sulka? Katso videolta vinkit suklaan käsittelyyn.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi Toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksen.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden tilataksesi Pikatukusta. Saatavilla on myös Tilaa & Nouda -palvelu, joka ei edellytä asiakkuutta.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme. Ilman asiakkuutta tilaavat saavat toimituksen pääkaupunkiseudulle.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search