
Alkuruokareseptit ammattilaisille
Tartar, graavattu kala ja itse tehty mozzarella – alkuruoka herättää ruokahalun ja asiakkaan kiinnostuksen seuraaviin annoksiin. Tästä löydät aimo annoksen ideoita ravintolan alkuruokiin. Kaikki reseptit on suunniteltu horeca-alan ammattilaisille ja testattu joko Valio Aimo Koekeittiössä tai tarkkaan valittujen yhteistyökumppaneidemme toimesta.
161 reseptiä
Reseptiyhteistyö

Piimä-tilliblinit
Reseptiyhteistyö

Jokiraputoast

Japanilainen Curry

Kermaista yrtti-sienikanaa

Marokkolaista kanaa ”Tagine”
Reseptiyhteistyö

Nachot, mansikkasalsa ja jalapeno-ranskankermakas
Reseptiyhteistyö

Paahdettu lyttyperunasalaatti ja jogurttikastike

Itsetehty mozzarella
Reseptiyhteistyö

Parsa-perunasalaatti ja misokastike
Reseptiyhteistyö

Hummuslauta

Riisivatruska-flatbreadit
Reseptiyhteistyö

Sokerisuolattua siikaa, mustaa retiisiä, smetanaa

Toast ”Végen” / Vegaaninen Skagen
Reseptiyhteistyö

Grillattua kampasimpukkaa, sinisimpukkakastiketta
Reseptiyhteistyö

Lasimestarin lohta Tommi Tuomisen tapaan
Reseptiyhteistyö

Metsäsienitartaria ja ilmakuivattua porsaankylkeä
Reseptiyhteistyö

Janssoninkiusaus
Reseptiyhteistyö

Sushimuki hiililohella ”Lahti Mix”
Reseptiyhteistyö

Vorschmack Winter Roll ”Pohjois-Karjala Mix”
Reseptiyhteistyö

Tacos ”Crying Tiger Remix”
Reseptiyhteistyö

Sillikaviaari mustaherukkasillistä
Reseptiyhteistyö

Graavisiikaa ja siianmätimoussea
Reseptiyhteistyö

Jääkellarin lohta ja sinappikurkkurelissiä
Reseptiyhteistyö

Chilimarinoituja rapuja ja inkiväärikastiketta
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?