
Alkuruokareseptit ammattilaisille
Tartar, graavattu kala ja itse tehty mozzarella – alkuruoka herättää ruokahalun ja asiakkaan kiinnostuksen seuraaviin annoksiin. Tästä löydät aimo annoksen ideoita ravintolan alkuruokiin. Kaikki reseptit on suunniteltu horeca-alan ammattilaisille ja testattu joko Valio Aimo Koekeittiössä tai tarkkaan valittujen yhteistyökumppaneidemme toimesta.
161 recipes
Reseptiyhteistyö

Piimä-tilliblinit
Reseptiyhteistyö

Jokiraputoast

Japanilainen Curry

Kermaista yrtti-sienikanaa

Marokkolaista kanaa ”Tagine”
Reseptiyhteistyö

Nachot, mansikkasalsa ja jalapeno-ranskankermakas
Reseptiyhteistyö

Paahdettu lyttyperunasalaatti ja jogurttikastike

Itsetehty mozzarella
Reseptiyhteistyö

Parsa-perunasalaatti ja misokastike
Reseptiyhteistyö

Hummuslauta

Riisivatruska-flatbreadit
Reseptiyhteistyö

Sokerisuolattua siikaa, mustaa retiisiä, smetanaa

Toast ”Végen” / Vegaaninen Skagen
Reseptiyhteistyö

Lasimestarin lohta Tommi Tuomisen tapaan
Reseptiyhteistyö

Metsäsienitartaria ja ilmakuivattua porsaankylkeä
Reseptiyhteistyö

Grillattua kampasimpukkaa, sinisimpukkakastiketta
Reseptiyhteistyö

Janssoninkiusaus
Reseptiyhteistyö

Tacos ”Crying Tiger Remix”
Reseptiyhteistyö

Sushimuki hiililohella ”Lahti Mix”
Reseptiyhteistyö

Vorschmack Winter Roll ”Pohjois-Karjala Mix”
Reseptiyhteistyö

Jääkellarin lohta ja sinappikurkkurelissiä
Reseptiyhteistyö

Chilimarinoituja rapuja ja inkiväärikastiketta
Reseptiyhteistyö

Sillikaviaari mustaherukkasillistä
Reseptiyhteistyö

Graavisiikaa ja siianmätimoussea
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?