Hyppää sisältöön

Sesonki

Marjakesä

Kesäsesongissa leipomoiden ja kahviloiden vitriinit täyttyvät marjaisista herkuista. Katso herkulliset ohjeet ja vinkit ammattilaisille mahtavaan marjakesään!

Kesätunnelmaa raparperista

Kesän raikkaimmat raparperiherkut ovat tässä. Näillä ammattikeittiön resepteillä loihdit taatusti hymyn asiakkaiden huulille ja kirpakan raparperin maun kielelle.


Mansikan makeaa makua

Makeat ja mehukkaat mansikat ovat täynnä kesän makua. Kauniin punainen marja sopii täydellisesti myös koristeluihin. Nämä leipomoiden ja ammattikeittiöiden ohjeet ovat saaneet inspiraationsa mansikoista ja hurmaavat asiakkaasi.


Ikimuistoiset suosikit mustikasta

Siniset mustikat sopivat suomalaiseen sielunmaisemaan. Näillä mustikkaisilla leipomo- ja suurtalousohjeilla sulatat suomalaisten sydämet ja tarjoat kesäisiä makuja asiakkaillesi.

Muita ihania marjaherkkuja

Leivonnaisten lisäksi upeat marjajälkiruoat valloittavat raikkaudellaan. Katso ideat ihanimpiin marjaherkkuihin!


Kesän sesonkitärpit

Kesäkauden terassimenu syntyy yksinkertaisista aineksista ja nopeus on valttia. Suomalaisten kesäruokasuosikkeja ovat erityisesti kalat ja salaatit, eikä pidä unohtaa hampurilaisia ja muita rentoja katuruokia. Tässä muutama säänkestävä kesäkauden sesonkivinkki ammattikeittiöille ja leipomoille.

Etsi