Siirry sisältöön

Sesonki

Marjakesä

Kesäsesongissa leipomoiden ja kahviloiden vitriinit täyttyvät marjaisista herkuista. Katso herkulliset ohjeet ja vinkit ammattilaisille mahtavaan marjakesään!

Kesätunnelmaa raparperista

Kesän raikkaimmat raparperiherkut ovat tässä. Näillä ammattikeittiön resepteillä loihdit taatusti hymyn asiakkaiden huulille ja kirpakan raparperin maun kielelle.


Mansikan makeaa makua

Makeat ja mehukkaat mansikat ovat täynnä kesän makua. Kauniin punainen marja sopii täydellisesti myös koristeluihin. Nämä leipomoiden ja ammattikeittiöiden ohjeet ovat saaneet inspiraationsa mansikoista ja hurmaavat asiakkaasi.


Ikimuistoiset suosikit mustikasta

Siniset mustikat sopivat suomalaiseen sielunmaisemaan. Näillä mustikkaisilla leipomo- ja suurtalousohjeilla sulatat suomalaisten sydämet ja tarjoat kesäisiä makuja asiakkaillesi.

Muita ihania marjaherkkuja

Leivonnaisten lisäksi upeat marjajälkiruoat valloittavat raikkaudellaan. Katso ideat ihanimpiin marjaherkkuihin!


Kesän sesonkitärpit

Kesäkauden terassimenu syntyy yksinkertaisista aineksista ja nopeus on valttia. Suomalaisten kesäruokasuosikkeja ovat erityisesti kalat ja salaatit, eikä pidä unohtaa hampurilaisia ja muita rentoja katuruokia. Katso säänkestävät kesäkauden sesonkivinkit ammattikeittiöille ja leipomoille.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search