
Valmistujaiset ja kesäleivonta
Valmistujaiset, rippijuhlat, ylioppilasjuhlat… Kesäjuhlien sesonki on nyt käsillä ja tarjoilut mietinnässä! Tarjoa asiakkaille apua juhlavalmisteluihin, niin suolaiseen kuin makeaan juhlaleivontaan.
Leivontatrendejä juuri nyt
- Helppous, kotimaisuus, artesaanituotteet ja käsintehdyt leipomukset kiinnostavat nykykuluttajaa.
- Lisäämällä tarinan ja alkuperätiedon, saat lisättyä leipomotuotteelle luotettavuutta ja kiinnostavuutta.
- Hapattaminen ja fermentointi ovat pinnalla myös leivonnassa. Trendikkäät hapanmaitotuotteet tuovat makua ja rakennetta sekä pidentävät säilyvyyttä.
Juhlapöydän kauniit kakut
Erikokoiset ja -muotoiset kakut ovat helppo, mutta näyttävä keino erottua. Etenkin kakkujen miniversiot ovat kasvattaneet suosiotaan, mutta tilausta löytyy myös muille vaihtoehdoille. Kakkupaloista tai leivoksista koottu take away -kakkubuffet on herkullinen idea myyntiin!

Kesän mansikkakakku

Mansikkapiirakka

Jogurttivadelmakakku

Gluteeniton kermakakku

Aimo mansikkakakku

Mustikka-Kookoskakku

Jogurttilakkakakku

Mansikkamarenkikakku

Ladyfinger-mangokakku

Unikkosuklaakakku

Tiramisukakku

Sitruuna-tuorejuustokranssi

Vegaaninen Ananas-passionkakku

Suklaalevykakku

Fruity juustokakku
Pienemmät herkkupalat
Pikkuleivät, pullat ja makeat piirakat kuuluvat ehdottomasti juhlapöytään. Helpota asiakkaan juhlavalmisteluja tarjoamalla kanelisokeroituja ylioppilaita, suussasulavia lusikkaleipiä, manteli-appelsiinipikkuleipiä tai esimerkiksi keksilajitelma kätevästi laatikoittain!

Vadelmawiener

Mansikkawiener

Mascarpone mansikkaleivos

Toffeepulla

Raparperi-toffeepulla

Mustikka-juustokakku

Mustikka-kookosleivos

Sitruunaeclair

Kevät Napoleon

Suklaa-vaniljakakku

Suklaa-kinuskileivos

Savariini

Lakkatuulihattu

Macarons leivokset

Vadelmamacaronsleivos

Aprikoosi-boucheleivos

Lusikkaleivät

Manteli-appelsiinipikkuleipä

Ylioppilaat

Tiramisuleivos

Vadelmawiener

Mudcake mascarponella ja kirsikoilla
Leipä juhlapöydässä
Kesäisten salaattien seuraan sopii käsin leivottu leipä. Tarjoa juhlatilauksen täydennykseksi esimerkiksi vuokaan leivottavaa jalopeno-olutleipää tai kauniin kierteistä rahka-kauraleipää.
Trendikkäät voileipäkakut ja suolaiset tarjottavat
Ammattilaisen kädenjälki näkyy erityisesti voileipäkakkujen koristeluissa. Anna koristeiden kertoa kakun makumaailmasta.
Näin teet sileän kuorrutuksen
Kuinka syntyy sileä kermavaahtokuorrutus täytekakulle? Katso videolta Valion leipomokonsultti Mika Parviaisen vinkit kuorruttamiseen.
Näin teet ruusupursotuksen tähtityllalla
Katso videolta Valion leipomokonsultti Mika Parviaisen vinkit kakun koristeluun ruusupursotuksin tähtityllalla.
Näin teet ruusupursotuksen nauhatyllalla
Ruusupursotuksella voit koristella esimerkiksi muffinit tai cupcaket.
Näin teet erilaiset suklaakoristeet
Katso videolta Valion leipomokonsultti Mika Parviaisen vinkit suklaan käsittelyyn ja pursottamiseen
Näin teet suklaalastut
Kuinka syntyvät suklaalastut? Katso videolta vinkit suklaan käsittelyyn.
Näin teet suklaasulat
Kuinka syntyy suklainen sulka? Katso videolta vinkit suklaan käsittelyyn.
Koristele jälkiruoat erilaisilla päällisillä
Erilaiset toppingit tuovat jälkiruokiin väriä, makua ja rakennetta.
Juhlasesongin luottotuotteet
Haluatko oikeista tai varmistaa, että tarjoilut kestävät kauniina myös kesäkuumalla? Nappaa tästä talteen muistilista juhlasesongin luottotuotteista!