Siirry sisältöön
Pääsiäisen pääruoat

Sesonki

Pääsiäisen pääruoat

Pääsiäisen pääruokakattauksessa tarjotaan asiakkaille erityisen maistuvia makuelämyksiä. Katso herkulliset karitsareseptit ammattilaiskeittiöille sekä ohjeet raikkaisiin kala- ja kasvisruokiin täynnä pääsiäisen makuja ja värejä.

Lihaisat pääruoat

Karitsa on raaka-aineena kasvattanut suosiotaan, mutta silti moni asiakas nauttii sitä edelleen ainoastaan pääsiäisen aikaan. Katso karitsareseptit sekä muut lihaisat herkut, jotka saavat veden kielelle niin noutopöydässä kuin lautasannoksinakin. Juhla voi alkaa!


Kala- ja broilerireseptit pääsiäiseen

Lintu ja kala ovat myös mainioita vaihtoehtoja pääsiäisen pääruoaksi. Kaikki asiakkaat eivät pääsiäisenäkään syö punaista lihaa, joten samalla noutopöydän tarjonta laajenee entistä useammalle sopivaksi. Katso myös upeat à la carte -annokset!


Pääsiäisen kasvisruoat

Kasvisruokailijan pääsiäinen on iloisen värikäs ja täynnä makua. Ensimmäiset parsat saavat seurakseen herkullisen korvasienimuhennoksen, ja herkulliselta maistuvat myöskin bataatit, inkivääri sekä maukkaat juurekset.

Pääsiäisen ideat

Pääsiäinen on ammattilaiskeittiöiden ja leipomoiden vuoden odotetuimpia ruokajuhlia. Katso ideat ja valloita asiakkaat kaikkien aikojen pääsiäiskattauksella!


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search