Siirry sisältöön
Asiakastarinat

Pincho Nation -ravintolassa tilaukset hoidetaan kännykkäsovelluksella

Pincho Nation -ravintolassa tilaukset hoidetaan kännykkäsovelluksella

Miten Pincho Nation -sovellus toimii?

”Se on todella helppoa: sovellus ladataan puhelimeen ja napautetaan auki. Alkunäkymä tarjoaa vaihtoehdoiksi lähimmät ravintolamme, jolloin asiakas voi täpätä itsensä haluamaansa toimipisteeseen. Sovelluksessa voi varata pöydän, selailla rauhassa ruokalistaa ja lähettää viestejä ravintolalle. Ravintolaan saavuttua tilaus naputellaan sovellukseen. Kunkin tilattavan ruoan ja juoman kohdalla napautetaan plusmerkkiä ja tilaukseen lisätään tarjoilijalta saatu pöytäkoodi. Näin tilaus singahtaa suoraan baariin ja keittiöön. Kun annokset ovat valmiit, sovellus hälyttää merkiksi, että ruoat voi noutaa keittiön luukulta. Meillä Lahden ravintolassa juomat tarjoillaan pöytiin. Laskun voi maksaa sovelluksella tai korttimaksuna tarjoilijalle. Käteistä rahaa emme Pincho Nationeissa ota vastaan.”

Mikä on salihenkilökunnan rooli -sovellusravintolassa?

”Olen koko ikäni ollut ravintola-alalla ja tottunut siihen tietynlaiseen jäykistelyyn, mutta meillä ei tosiaan jännitetä! Asiakkaat otetaan vastaan ja viedään pöytiin riemukkaasti huomioiden. Meillä ei hissutella, vaan jutellaan reippaasti ja kerrotaan, miten kaikki toimii. Ja totta kai käydään pöydissä kyselemässä, että kaikki on hyvin ja maistuvaa. Tavoitteena on yhdeksän kontaktia jokaista asiakasta kohti, joten hommia kyllä riittää, vaikka palvelu-konsepti onkin erilainen.”

”Työn hauskuus on isossa roolissa – siten saadaan myös asiakkaat viihtymään.”

Helena Vahteri, Pincho Nation Lahden ravintolan aluepäällikkö
Tip icon

Pincho Nation

Mitä: Sirkusteemainen ravintola, jossa ruoka tilataan sovelluksen avulla.

Missä: Lahden keskustassa, Aleksanterinkatu 1. Instagram: @pinchonationlahti

Milloin: Aukioloajat pinchonation.fi

Asiakaspaikat: 170 sisällä ja 50 sisäpihan terassilla.

Ketju: Pincho Nation on ruotsalaisketju, jolla on Pohjoismaissa yli 75 ravintolaa. Suomessa Lahden lisäksi toimintaa Turussa. Tavoitteena on avata Suomeen 15 franchising-ravintolaa seuraavan kolmen vuoden aikana.


Search