Scandic Helsinki Hub on hotelli modernin matkailijan makuun
Scandic Helsinki Hub on uudenlainen keskustahotelli, jonka sydämenä sykkii italialainen trattoria Il Centro. Siellä arvostetaan autenttisuutta ja avoimia ovia.
Valio Aimo® asiakas
Mikä? Scandic Helsinki Hub ja Trattoria Il Centro on urbaani, nykypäivän matkaajaa palveleva hotelli Helsingin keskustassa Annankadulla. Hotellin ravintola tarjoilee autenttisia italialaisia makuja hotellin vieraille ja kaupungin asukkaille.
Kuka? Anni Ikonen on Scandic Helsinki Hubin ravintola- ja kokoustoimenpäällikkö.
Kauden lempiherkku? Ikosen vappupiknikin ehdoton hitti ovat vegaaniset ja gluteenittomat, täydellisen pehmeät ja kuohkeat vappumunkit, jotka hän valmistaa mantelimaidosta ja gluteenittomasta jauhoseoksesta.
””Buffetkulttuuri on Suomessa vahva ja asiakkailla sen suhteen melko vakiintuneet odotukset. Tuomme mukaan hieman yllätyksellisyyttä.””
Anni Ikonen, Scandic Helsinki Hubin ravintola- ja kokoustoimenpäällikkö
Kaikkien Scandic-hotellien aamiaisella on syksystä lähtien herkuteltu entistä laajemmalla kasvisruokien valikoimalla. Kahviin lorautetaan Valion Oddlygood-kaurajuomaa ja tarjolla on esimerkiksi chia-kookosvanukasta, tuorepuuroa, kikhernepannareita ja falafeleja.
”Helsinki Hubin aamiaiseen tuodaan italialaista twistiä muun muassa marinoiduilla mozzarellapalloilla, pikkelöidyillä kasviksilla ja italialaisilla leikkeleillä.”
Aamiaispöytä notkuu kaikille, mutta hotellin lounastarjoilut pyörivät coworking-asiakkaiden ja kokousvieraiden ympärillä.
Ravintola- ja kokoustoimenpäällikkö Anni Ikonen, ravintolapäällikkö Anisa Smili, kokouspuolen vuoropäällikkö Sanna-Mari Rutanen ja tarjoilija Rahul Anand saavat asiakkaat tuntemaan olonsa kotoisaksi.
Anni Ikosen 5 + 1 vinkkiä modernin matkaajan kohtaamiseen
Kuuntele, jousta ja yllätä − siten hurmaat asiakkaasi.
1. Ole joustava ”Matkalla ollessa arki on kaukana ja tilanteet voivat muuttua odottamatta. Nykyaikainen matkailija arvostaa nopeaa ja ketterää reagointia yllättävissäkin tilanteissa.”
2. Mukauta tiloja ”Viipymät ovat usein lyhyitä, joten hotellihuoneissamme esimerkiksi kiinteät kaapit on korvattu muuntautuvilla säilytystiloilla. Etätyöt ovat lisänneet työskentelyyn sopivien tilojen tarvetta.”
3. Mieti menu monelta kantilta ”Ruoat kannattaa valita siten, että ne sopivat syötäviksi yksin ja yhdessä, joko ravintolassa tai omassa huoneessa. Juomapuolella alkoholittomuus ja vähäalkoholiset juomat ovat trendi etenkin nuorten ja työmatkalaisten keskuudessa.”
4. Panosta hyvinvointiin ”Matkallakin halutaan syödä terveellisesti ja jatkaa kotoa tuttuja kuntoilurutiineja. Siksi ruokalistan monipuolisuus ja laadukkaat kuntoilumahdollisuudet ovat arvossaan.”
5. Ohjaa paikallisten pariin ”Keskeinen sijainti ja hyvät kulkuyhteydet ovat aina plussaa, mutta matkalla halutaan nähdä myös paikallista elämää. Ole valmis opastamaan matkailija paikallisten suosimiin kohteisiin.”
5 +1 Tartu sivulauseisiin ”Hyvä asiakaspalvelija kuuntelee asiakkaan toiveita ja toteuttaa ne yli odotusten.”
Lue lisää asiakastarinoita:
Verkanappulat erottuu ruoalla
Share Catering
Bistro O Mat, ensimmäinen laatuaan
3 Kaverin Jäätelöt
Espoo Catering valmistaa kouluruokaa vertaansa vailla
Kruunu Herkku ja 22 paistinpannua, 5 pataa sekä 60 kokkia
Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa
Koko Suomen toimitustukku
Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.
Pääkaupunkiseudun pikatukut
Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.
VALO Tilauspalvelu
VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.