20 asiaa, joita kannattaa miettiä ennen avaamista pandemian jälkeen
Se on aika kutkuttava tunne, kun avataan toimipiste taas lyhyemmän tai pidemmän tauon jälkeen. Valion Koekeittiöltä Ville ja Tuomas löivät viisaat päät yhteen ja listasi asioita mitä kannattaa tehdä ja muistaa ennen kuin ovet avataan ravintolasulun jälkeen. Toivottavasti tästä on sinulle hyötyä. Onnea matkaan!
Muista tarkistaa uudet “pelisäännöt” viranomaisilta:
AVI – Ohje ravintoloiden toiminnan rajoittamisesta ja valvonnasta: https://avi.fi/asioi/henkiloasiakas/ohjaus-ja-neuvonta/ravintolat-ja-koronavirus
Ruokavirasto – Ravintoloiden usein kysytyt kysymykset: https://www.ruokavirasto.fi/yritykset/elintarvikeala/elintarvikealan-yhteiset-vaatimukset/usein-kysyttya-covid-19-koronaviruksesta–elintarvikealan-yrityksille/ravintolat-ja-kaupat/
MaRan korona-aiheiset jäsenohjeet ja lomakkeet: https://www.mara.fi/ajankohtaista/uutiset/kaikki-maran-korona-aiheiset-jasenohjeet-ja-lomakkeet
Lue lisää ajankohtaisista aiheista:

Gallup: Millaisia trendejä alalla on nähtävissä?

Kuukauden kampanjatuotteet

Vähemmän hiilidioksidipäästöjä

Arto Rastas ja lounaan uudet tuulet

Radikaalia läpinäkyvyyttä, yhdessä tekemistä ja hyvää palvel…
