Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

20 asiaa, joita kannattaa miettiä ennen avaamista pandemian jälkeen

20 asiaa, joita kannattaa miettiä ennen avaamista

Se on aika kutkuttava tunne, kun avataan toimipiste taas lyhyemmän tai pidemmän tauon jälkeen. Valion Koekeittiöltä Ville ja Tuomas löivät viisaat päät yhteen ja listasi asioita mitä kannattaa tehdä ja muistaa ennen kuin ovet avataan ravintolasulun jälkeen. Toivottavasti tästä on sinulle hyötyä. Onnea matkaan!

Ville Valtasalmi
Tuomas Hämäläinen
Tip icon

Muista tarkistaa uudet “pelisäännöt” viranomaisilta:


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search