20 asiaa, joita kannattaa miettiä ennen avaamista pandemian jälkeen
Se on aika kutkuttava tunne, kun avataan toimipiste taas lyhyemmän tai pidemmän tauon jälkeen. Valion Koekeittiöltä Ville ja Tuomas löivät viisaat päät yhteen ja listasi asioita mitä kannattaa tehdä ja muistaa ennen kuin ovet avataan ravintolasulun jälkeen. Toivottavasti tästä on sinulle hyötyä. Onnea matkaan!
Muista tarkistaa uudet “pelisäännöt” viranomaisilta:
AVI – Ohje ravintoloiden toiminnan rajoittamisesta ja valvonnasta: https://avi.fi/asioi/henkiloasiakas/ohjaus-ja-neuvonta/ravintolat-ja-koronavirus
Ruokavirasto – Ravintoloiden usein kysytyt kysymykset: https://www.ruokavirasto.fi/yritykset/elintarvikeala/elintarvikealan-yhteiset-vaatimukset/usein-kysyttya-covid-19-koronaviruksesta–elintarvikealan-yrityksille/ravintolat-ja-kaupat/
MaRan korona-aiheiset jäsenohjeet ja lomakkeet: https://www.mara.fi/ajankohtaista/uutiset/kaikki-maran-korona-aiheiset-jasenohjeet-ja-lomakkeet
Lue lisää ajankohtaisista aiheista:
Huikeita elämyksiä Resta-seminaarissa
Näin toimii zero waste -ravintola
Strawberry-hotelleissa on tilaa kaikille
Eri sukupolvet työelämässä
Valio Aimo on suomalaisen ruokakulttuurin puolestapuhuja
Nina Metso
Leipurifestiä vietettiin rennoissa tunnelmissa
Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa
Koko Suomen toimitustukku
Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.
Pääkaupunkiseudun pikatukut
Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.
VALO Tilauspalvelu
VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.