Hyppää sisältöön
Bakery China 2019 messukuulumisia
Pinnalla nyt

Bakery China 2019 messukuulumisia

Bakery China 2019 messukuulumisia

Mika Parviainen sukelsi Shanghain vilinään ja tarjoili Bakery China 2019:n messuvieraille suomalaisia leipomoelämyksiä. Maailman parasta voita kelpaakin esitellä ulkomailla.

Bakery China 2019 kokosi jälleen kerran runsaasti leipomoalan toimijoita, niin raaka-aine-, laite- kuin pakkausmateriaalialoilta. Ylpeänä sain esitellä Valion tuotteita, jotka ovat haluttuja myös toisella puolen maapalloa. Kilpailevia meijeriyrityksiä oli runsaasti messuilla ja jokainen hieman erilaisella tuotevalikoimalla ja teemalla.

Bakery China 2019 tarjosi elämyksiä meille ja messuvieraille

Kiinalaisilla ei useinkaan ole jääkaappeja kodeissa ja maitotuotteet ovat vieraita tuotteina ja makuina. Pikkuhiljaa maitotuotteiden kulutus kuitenkin kasvaa. Aika on siis otollinen myös meille. Valion osasto keskittyi pääasiassa voin ja kerman esittelyyn. Näiden lisäksi oli myös Viola tuorejuustot ja Valio Jäätelöfabriikin jäätelöt. Tarjosimme messuvieraille leivonnaisia, maitopohjaisia kahvi- ja teejuomia sekä ruokaa. Leipomo-osastolla Mika leipoi brioche-leipää, pikkuleipiä, croissanteja ja kahvikakkuja. Vastaanotto oli erittäin innostunutta ja loi paljon keskusteluja ja kysymyksiä.

Kiinassa esiteltiin maailman parasta voita

Voin ominaisuudet leivonnaisissa saivat aikaan elämyksiä, joita lähdimme messuilta hakemaan ja onnistuimme erinomaisesti. Olimme aiemmin tehneet voileivonnasta videon, joka sai myös paljon kiinnostusta. Nopeakulkuinen ja selkeä video näyttää, kuinka voi toimii niin croissant taikinoissa, kuin kahvikakku- ja pikkuleipämassoissa.

Mika Parviainen esittelee kiinalaisille messuvieraille suomalaisia leipomuksia.
Mika Parviaisen leivontademonstraatio kiinalaisilla ruokamessuilla.

Etsi