Siirry sisältöön
Asiakastarinat

Veturina vastuullisuus Joutsenmerkki-henkilöstöravintola Antell If Turku on ympäristövastuun edelläkävijä

Veturina vastuullisuus Joutsenmerkki-henkilöstöravintola Antell If Turku on ympäristövastuun edelläkävijä

Antell If Turku -ravintola sai viime syksynä ensimmäisenä henkilöstöravintolana uusien kriteerien mukaisen ympäristövastuullisuudesta viestivän Joutsenmerkin. Koko henkilökunta on sitoutunut filosofiaan täydellä sydämellä.

”Joutsenmerkki on aihe, josta jaksan innostua joka päivä uudelleen ja uudelleen. Olemme tosi ylpeitä, että lähdimme kehittämään kestävämmän kehityksen kokonaisuutta henkilöstöravintolaamme”, toteaa aluepäällikkö, team lead Merja Elfvengrén.

Antell If Turku on Suomen ensimmäinen henkilöstöravintola, jolle on myönnetty Joutsenmerkki uusimpien kriteerien mukaan. Palaute on ollut asiakkailta ja sidosryhmiltä hyvin myönteistä, ja toiveena onkin, että tulevaisuudessa myös uusia Antell-ravintoloita hyppäisi Joutsenmerkin matkaan.

Ympäristövastuullisuudesta kertova Joutsenmerkki edellyttää muun muassa, että ravintola vähentää energian- ja vedenkulutusta ja jätemääriä sekä valitsee ympäristöystävällisempiä raaka-aineita ja tuotteita.

”Antellin arvoina ovat suomalaisuus, turvallisuus ja paikallisuus. Valio on vastuullisena yrityksenä loistava yhteistyökumppani ja sovimme arvomaailmaltamme yhteen.”

Merja Elfvengrén, aluepäällikkö, team lead, Antell

Search