Siirry sisältöön
Luettavaa tuotteista

Käyttöopas Valio marmeladeille, täytteille ja hilloille

Käyttöopas Valio marmeladeille, täytteille ja hilloille

Laadukkaat kotimaiset Valio marmeladit, täytteet ja hillot antavat herkullista makua ja soveltuvat monipuoliseen käyttöön. Keräsimme näiden tuotteiden käyttöominaisuudet yhteen esitteeseen, jotta löydät helposti juuri sinun käyttöösi sopivan täytteen.

Kaikki ominaisuudet listattuna

Marmeladien, täytteiden ja hillojen käyttöopas on hyvä apu monenlaiseen tilanteeseen. Siitä näkee helposti jokaisen tuotteen ominaisuudet: onko tuote paistonkestävä, palallinen, sileä tai siemeniä sisältävä. Tuotteet on lisäksi ryhmitelty selkeästi paistonkestäviin, ei-paistonkestäviin sekä leivonta- ja konditoriakäyttöön tarkoitettuihin tuotteisiin.

Soveltuvuusluokittelu puolestaan auttaa löytämään tuotteen käyttötarkoitus edellä. Löydät omasta sarakkeestaan kahvileipiin ennen paistoa käyvät tuotteet, sekä erilaiset jälkitäyttöön paiston jälkeen soveltuvat tuotteet. Täytekakkuihin soveltuville hilloille on tärkeää, etteivät ne ole liukkaita: niille on siksi tehty oma sarakkeensa. Näin löydät ne helposti valikoimasta. Lisäksi oman sarakkeensa ovat saaneet aamupalakäyttöön, lettuihin tai jälkiruokiin parhaiten soveltuvat tuotteet.

Avaa käyttöopas

Tuote-esite on luettavissa suoraan sivuiltamme. Halutessasi voit tilata sen myös paperisena myyntipalvelumme kautta.

Search