Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

Kuulumiset Helsinki Coffee Festival -tapahtumasta

Kuulumiset Helsinki Coffee Festival -tapahtumasta

Noin kuusi tuhatta kahvifania vieraili Helsingin Kaapelitehtaalla 20.-22.4.2018, kun Helsinki Coffee Festival järjestettiin neljännen kerran. Pohjoismaiden suurimmilla kahvifestivaaleilla oli edustettuna läpileikkaus Suomen kahvimaailmasta; kaiken kokoisia paahtimoita, kahviloita ja kahvilaitteita sekä muuta kahviin liittyvää. Tapahtuma on suunnattu alan uusimpiin suuntauksiin tutustumiseen sekä ammattilaisille (pe) että kuluttajille (la-su).

Valion osastolla kävijät pääsivät maistelemaan Valio Oddlygood tumma kaakao kaurajuomaa. Tuotteesta pidettiin ja se sai kehuja raikkaasta, mutta samalla täyteläisestä maustaan. Lisäksi osastolla järjestettiin latte tasting, jossa vertailtiin ja maisteltiin ammattitaitoisen baristan, Lari Järnefeltin, opastuksella eri maidoista valmistettuja cafe latte -juomia. Tasting oli viime vuoden tapaan oikein onnistunut ja se herätti suurta mielenkiintoa osastolla. Festarikävijät olivat kiinnostuneita maitojen eroista ja vaahtojen erilaisista rakenteista. Moni varmasti sai uutta ajateltavaa kahvimaitonsa valintaa varten sekä kahviloihin että kotijääkaappeihin. Testissä oli mukana neljä eri maitoa: Valio täysmaito, Valio Luomu vanhanajan täysmaito, Valio kahvimaito ja Valio rasvaton maito. Yhtä ainoaa oikeaa vastausta testin tuloksena ei ole, koska kyseessä on makuasiat. Mielenkiinnosta maistelijoiden suosikit laskettiin kuitenkin yhteen ja Valio Luomu vanhanajan täysmaito nousi voittajaksi! Bonuskierroksena maisteltiin kahvin kanssa Valio Oddlygood® kaurajuomaa


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search