Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

Kuulumiset IBA-messuilta Münchenistä

Kuulumiset IBA-messuilta Münchenistä
Mika Parviainen
Leipomokonsultti

Kirjoitan leipomo- ja konditoria-alan ajankohtaisista asioista ja trendeistä. Lisäksi kerron leivontaa helpottavia vinkkejä, joista voit saada paljon uusia ideoita työhösi.

Kansainväliset IBA-messut tarjosivat jälleen kerran runsaasti inspiraatiota leipomo- ja konditoria-alan ammattilaisille. Valio Koekeittiön Mika Parviainen oli haistelemassa tuoreita ideoita messuilla.

Münchenin messukeskuksen 12 näyttelyhallia oli täynnä laite-, tarvike- ja raaka-aineyrityksien osastoja. Lisäksi messut tarjoavat runsaasti ohjelmaa seminaarien, kilpailujen ja erilaisten näytöksien saralla. Katsottavaa ja tutustumisen arvoista antia riittää jokaiselle niin paljon, että viikko ei riittäisi kaiken kiertämiseen. Tapahtumasta kiinnostuneille Mika vinkkaa: ”Kannattaa kartoittaa jo etukäteen, mitä messuilta lähtee etsimään.”

Messujen ansiosta voimme palvella myös asiakkaitamme paremmin

Parasta antia näin valiolaiselle oli ehdottomasti eri valmistajien viimeisimpään voin laminointilinjojen teknologiainnovaatioihin tutustuminen. Näiden tietojen ja ideoiden ansiosta me Valiolla voimme paremmin auttaa asiakkaitamme löytämään ratkaisuja omiin prosesseihinsa. Valion kaulintavoi edustaakin meidän huippuosaamista ja mahdollisuutta toteuttaa laadukasta voitaikinaleivonnaisten valmistusta.

Münchenin messukeskus

Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search