Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

Pikaruoka – mitä nopeampaa, sen toimivampaa

Pikaruoka – mitä nopeampaa, sen toimivampaa

Välillä tarvitaan helppoa sekä nopeaa evästä ja joskus pikaruoka pelastaa myös arjen. Valio lihapiirakka, karjalanpiirakat ja pizzapohjat ovat välipalavalikoiman klassikkoja, jotka pienellä tuunauksella taipuvat myös uudenlaisiksi herkuiksi.

Klassinen lihapiirakka ja kunnon juusto

Nostalginen lihapiirakka on toimiva eväs yhä tänäkin päivänä. Voilla leivottua Valio lihapiirakkaa ei ole turhaan kehuttu markkinoiden maukkaimmaksi. Tuhti ateria syntyy, kun väliin valitsee siivun tai pari maukasta juustoa kuten Valio Koskenlaskija® cheddaria. Monet koko kansan suosikkijuustot löytyvät kätevästi valmiina viipaleina. Miksei täytteisiin voi luoda muutakin vaihtoehtoa: katso ideoita erilaisiin lihapiirakoihin reseptihausta.

Karjalanpiirakka monella eri tapaa!

Jos lihapiirakka on klassikkovälipala, sitä on taatusti myös karjalanpiirakka munavoilla. Eikä tämän nopeampaa välipalatuotetta voi olla! Valmispakasteena löytyvät Valio perinteiset karjalanpiirakat paistuvat hetkessä ja niiden päälle löytyy myös valmis Valio munavoi. Gratinoidut riisipiirakat ovat erinomainen tapa tarjoilla uudenlaisia vaihtoehtoja.

Kipparin lihapiirakka
Gratinoidut riisipiirakat

Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search