Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

Vuoden Kokki 2016 tittelin nappasi Toni Kostian

Vuoden Kokki 2016 tittelin nappasi Toni Kostian

Vuoden Kokki 2016 on valittu ja voittajaksi kruunattiin ravintola Grönin Toni Kostian. Kovatasoinen, kaksipäiväinen loppukilpailu käytiin Helsingissä, Messukeskuksen Gastro-messuilla 17.–18.3.

Toni Kostian on osallistunut Vuoden Kokki -kilpailuun hyvällä menestyksellä jo aiemminkin ja viimein kolmannella yrityksellä heltisi voitto. Kilpailun osallistujat valitaan ennakkotehtävien perusteella ja noin viidestäkymmenestä osallistujasta semifinaaliin pääsi 12 kovatasoista kilpailijaa.

Kostian valmistautui kilpailuun tiukalla harjoittelurupeamalla. Pelkästään semifinaalimenun valmistaminen, kellottaminen ja hiominen on vaatinut aikaa, mutta sen lisäksi menestyksen takana on paljon suunnittelua sekä miettimistyötä.

Varmaa tekemistä ja rohkeaa maustamista

Kostianin lisäksi finaaliin valittiin neljä muuta kilpailijaa, joista yksi oli kilpailussa toiseksi sijoittunut ravintola Palacen Teemu Boman. Kaikilla finalisteilla oli pääruoan raaka-aineena kukonpoikaa. Finaalissa valmistettiin myös sekä kylmä että lämmin alkuruoka, joiden yllätysraaka-aineet kilpailijat saivat keräillä raaka-ainepöydästä.

Kostian arvelee yltäneensä voittoon nimenomaan tasaisen varman laadun ansiosta. Kehuja sateli myös rohkeasta maustamisesta ja persoonallisista annoksista.

Toni Kostian kylmä alkuruoka: Siikatartar, katkarapua, sitruunalla maustettua kurkkua ja muikunmätikastiketta
Toni Kostian lämmin alkuruoka: Paahdettua ja karamelisoitua sipulia, kukonpojan koipea ja porsaan rasvalla maustettua lientä
Toni Kostian pääruoka: Kukonpojan rintaa, kukonnahkaemulsiota, kaaleja ja kastiketta kukonpojan rangoista

Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search