Asiakaskysely paljasti viisi tärkeää tulevaisuuden ruokatrendiä
Valion ja Heinon Tukun teettämässä asiakastyytyväisyyskyselyssä HoReCa-alan, julkisten ruokapalveluiden ja teollisuuden ammattilaisilta kysyttiin ruokaan ja syömiseen liittyvistä tulevaisuuden näkymistä. Vastauksien pohjalta muodostui viisi selkeää trendiä.
Valion ja Heinon Tukun teettämässä ja Onwayn toteuttamassa asiakastyytyväisyyskyselyssä yhteensä 474 HoReCa-alan, julkisten ruokapalveluiden ja teollisuuden ammattilaista kertoi näkemyksensä siitä, miten ruokaan ja syömiseen liittyvät ilmiöt tulevat muuttumaan tulevina vuosina. Tutkimuksen tulosten perusteella voidaan maalata kuvaa ammattikeittiöiden tulevista tarpeista. Lähes kaikkien tämänhetkisten merkittävimpien ruokaan ja syömiseen liittyvien trendien uskotaan kasvavan/lisääntyvän tulevina vuosia.
”Ainoa pysyvä asia on muutos. Pitää olla ajan hermolla!”