Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

Asiakaskysely paljasti viisi tärkeää tulevaisuuden ruokatrendiä

Asiakaskysely paljasti viisi tärkeää tulevaisuuden ruokatrendiä

Valion ja Heinon Tukun teettämässä asiakastyytyväisyyskyselyssä HoReCa-alan, julkisten ruokapalveluiden ja teollisuuden ammattilaisilta kysyttiin ruokaan ja syömiseen liittyvistä tulevaisuuden näkymistä. Vastauksien pohjalta muodostui viisi selkeää trendiä.

Valion ja Heinon Tukun teettämässä ja Onwayn toteuttamassa asiakastyytyväisyyskyselyssä yhteensä 474 HoReCa-alan, julkisten ruokapalveluiden ja teollisuuden ammattilaista kertoi näkemyksensä siitä, miten ruokaan ja syömiseen liittyvät ilmiöt tulevat muuttumaan tulevina vuosina. Tutkimuksen tulosten perusteella voidaan maalata kuvaa ammattikeittiöiden tulevista tarpeista. Lähes kaikkien tämänhetkisten merkittävimpien ruokaan ja syömiseen liittyvien trendien uskotaan kasvavan/lisääntyvän tulevina vuosia.

Asiakaskysely

Asiakaskysely

HoReCa-alan, julkisten ruokapalveluiden ja teollisuuden ammattilaisten arviot siitä, kuinka ruokaan ja syömiseen liittyvät ilmiöt tulevat muuttumaan tulevaisuudessa.

”Ainoa pysyvä asia on muutos. Pitää olla ajan hermolla!”


Ruokatrendit

Omat asiantuntijamme Valiolla keräävät kerran vuodessa kasaan mahtavan ammattilaisen lukupaketin ajankohtaisista trendeistä.

Search