Siirry sisältöön
Pizzan monipuoliset houkutukset
Luettavaa tuotteista

Pizzan monipuoliset houkutukset

Pizzan monipuoliset houkutukset

Pizza, tai suomalaisittain pitsa, herättää tunteita ruokapöydässä ja keittiössä. Pizzan valitseminen kansallisruokaäänestyksessä finalisteihin kielii myös ruokakulttuurin muutoksesta. Suomalaiset ovat muokanneet pizzaa omannäköisekseen ja pohjoisen raaka-aineista saa aivan loistavia makuyhdistelmiä.

Italialaisen keittiön klassikkoa, herkullista pizzaa, voi valmistaa monella eri tapaa. Hyvän pizzan salaisuus piilee kuitenkin aina raaka-aineissa. Laadukkaat jauhot saavat pizzapohjan maistumaan ja sopiva tomaattikastike tukee käytettyjen täytteiden makua.

Ammattikeittiöiden pizzanpaistoa helpottaa mukavasti Valion valmiit pizzapohjat. Maukas pizzapohja ja herkullinen tomaattikastike muodostavat hyvän pohjan onnistuneeseen pizzaan – paistat pizzaa pannulla tai uunissa.

Viime vuosina suosiotaan kasvattanut Pizza Bianca tarjoaa vaihtelua juustonystävälle. Siinä käytetään tomaattikastikkeen sijaan helposti levittyvää, uutta Valio Koskenlaskija® juustokastiketta.

Lusikassa: Valio AURA® sinihomejuusto

Ylärivissä: vasemmalla Valio Emmental punaleimaraaste, oikealla Valio Fontal pizzajuusto muru

Alarivissä: vasemmalla Valio Emmental-Edam juustoraasteseos, oikealla Valio mozzarella juustoraaste

Search