Pizzan monipuoliset houkutukset
Pizza, tai suomalaisittain pitsa, herättää tunteita ruokapöydässä ja keittiössä. Pizzan valitseminen kansallisruokaäänestyksessä finalisteihin kielii myös ruokakulttuurin muutoksesta. Suomalaiset ovat muokanneet pizzaa omannäköisekseen ja pohjoisen raaka-aineista saa aivan loistavia makuyhdistelmiä.
Italialaisen keittiön klassikkoa, herkullista pizzaa, voi valmistaa monella eri tapaa. Hyvän pizzan salaisuus piilee kuitenkin aina raaka-aineissa. Laadukkaat jauhot saavat pizzapohjan maistumaan ja sopiva tomaattikastike tukee käytettyjen täytteiden makua.
Ammattikeittiöiden pizzanpaistoa helpottaa mukavasti Valion valmiit pizzapohjat. Maukas pizzapohja ja herkullinen tomaattikastike muodostavat hyvän pohjan onnistuneeseen pizzaan – paistat pizzaa pannulla tai uunissa.
Viime vuosina suosiotaan kasvattanut Pizza Bianca tarjoaa vaihtelua juustonystävälle. Siinä käytetään tomaattikastikkeen sijaan helposti levittyvää, uutta Valio Koskenlaskija® juustokastiketta.
Lusikassa: Valio AURA® sinihomejuusto
Ylärivissä: vasemmalla Valio Emmental punaleimaraaste, oikealla Valio Fontal pizzajuusto muru
Alarivissä: vasemmalla Valio Emmental-Edam juustoraasteseos, oikealla Valio mozzarella juustoraaste