Siirry sisältöön
Luettavaa tuotteista

Valio kermalla ja voilla laatumielikuva asiakkaalle

Valio kermalla ja voilla laatumielikuva asiakkaalle

Valio tarjoaa käyttöösi kaksi merkkiä, joilla voit viestiä asiakkaille tuotteittesi laadusta ja kotimaisista raaka-aineista. Valio kermalla ja Valio voilla leivottu –merkit ovat helppo tapa viestiä laadukkaista raaka-aineista.

Valio kermalla

Tämä merkki kertoo asiakkaillesi, että tuotteessasi on käytetty Valion kermaa. Merkki sisältää myös tärkeän viestin kerman laktoosittomuudesta.

Jos käytät leivonnassa Valio kermaa, voit pyytää merkin käyttöösi omalta yhteyshenkilöltäsi. Valio kermalla leivottu -merkki on Valion rekisteröimä tavaramerkki, jonka käytöstä sovitaan Valion myyntiedustajan kanssa.

Valio kermalla
Med Valio grädde

Ajankohtaisia reseptejä Valio kermalla:

Herkullisia reseptejä Valio voilla:


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search