Hyppää sisältöön
Pinnalla nyt

Nyt haetaan hyvää oloa!

Nyt haetaan hyvää oloa!
Nyt haetaan hyvää oloa!

Vuoden 2018 alussa julkaistiin värikäs Voilà-lehti, jossa esittelimme uutta ilmettä ruokatarjontaamme herkullisilla, mutta terveellisillä vaihtoehdoilla. Terveellisyys, hävikki ja vastuullisuus jatkuvat polttavana puheenaiheena edelleen, varsinkin ruoka-alan ammattilaisten keskuudessa. Siispä hyvän olon hakeminen jatkuu jälleen vuoden 2019 alun Voilà-lehdessä.

Tällä kertaa Voilà-lehden reseptiikan pääpaino on pääruoissa ja leipomotuotteissa, joita tehdään mm. Valio MiFU® jauhis Originalista, lohesta ja hävikkileivästä. Mifu jauhiksella mifunoidaan tutut ruokalajit, kuten makaroni- ja kaalilaatikko, lasagne, pizza sekä ratatouille.

Itämerelliset reseptit

Lehdessä perehdytään myös Itämeren ruokavalioon, joten ruokaohjeissa käytetään runsaasti kotimaisia vihanneksia, marjoja ja hedelmiä sekä viljoja. Itämerelliset reseptit ovat lehdessä merkittynä sinisellä sydämellä, jonka alta löytyvät myös ruoan ravintoarvot. Lohesta on moneksi, joten jokainen lohituote on hyödynnetty kekseliäästi eri käyttöyhteyksissä ja lohikeitto värjätty jopa vihreäksi.

Jälkiruoissa hyödynnetään hävikkileivät

Kotijuuston perinteinen muoto muuttuu jälkiruoissa meheväksi juustokakuksi, lounaalta ylijääneet kauraleivät hyödynnetään raparperihyveeseen ja panna cotta saa rukiisen maun. Leipomo- ja teollisuusohjeissa on viisi uutta käyttövinkkiä Mifu jauhikselle ja kolme uutta muotoa Runebergin torttulle.

Valio Voilà! -lehti ilmestyy tänä vuonna kaksi kertaa. Molemmissa lehdissä esitellään uutuustuotteita ja inspiroivia reseptejä niin arkeen kuin ajankohtaisiin juhlapäiviin ja sesonkeihin. Vuoden ensimmäisestä lehdestä ammennat inspiraatiota alkuvuoden juhlapyhistä aina loppukevään juhliin saakka.


Etsi