Siirry sisältöön
Värikästä savulohisalaattia lautaselle tumman puupöydän päällä

Savulohi-tarjous

Nyt saat sertifioitua savulohifilettä edullisesti toimitustukusta. SJØ lämminsavulohifilee on tarjouksessa toimitus- ja pikatukuissa 12.1.-11.2.2024 tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Koska tuote on vakuumipakattu pakaste, voit ostaa vaikka reilumman satsin kerralla ilman huolta hävikistä.

SJØ LÄMMINSAVULOHIFILEE ASC VAC PAKASTE

16,95 € (alv. 0 %) / kg


Myyntiyksikkö: 750 g
Tuotekoodi: 8087909

Tilaa toimitustukusta

Pääset tilaamaan muikut suoraan toimitustukun verkkokaupasta. Kirjaudu sisään kauppaan asiakasnumerokohtaisilla tunnuksillasi.

Hae pikatukusta

Löydät tarjoukset myös Helsingin ja Vantaan pikatukuista. Kirjaudu sisään pikatukun verkkokauppaan, niin näet tarjoushinnat. Tervetuloa kalaostoksille pikatukkuihin.

Verkkokaupat

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.


Search