

Valio mozzarella-fontal juustomuru
Ravintosisältö
Ravintosisältö (100 g:ssa)
- Energia kJ
- 1351 kJ
- Energia kcal
- 325 kcal
- Rasva
- 24 g
- josta tyydyttynyttä
- 14 g
- Hiilihydraatit
- 0 g
- josta sokereita
- 0 g
- Ravintokuitua
- 1 g
- Proteiini
- 26 g
- Suola
- 1,3 g
- Laktoosia
- 0 g
Koostumustiedot (100 g:ssa)
- Rasvapitoisuus
- 24 %
Kivennäisaineet (100 g:ssa)
- Kalsiumia
- 740 mg (92 %*)
Allergioita ja intoleransseja aiheuttavat aineet
Maito ja maitotuotteet
Tuote sisältää
mikrobiologinen juoksete
* Osuus päivän saantisuosituksesta.
Tuotetiedot
Ainesosat
Juusto* (pastöroitu maito*, maitoproteiini*, suola, hapate) ja paakkuuntumisenestoaine (E460).
* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu
Säilytystiedot
Säilyy avaamattomana alle +8 °C:ssa vähintään pakkauksessa merkittyyn päivään.
- Alkuperämaa
- Suomi
- Valmistusmaa
- Suomi
- Valmistaja
- Valio Oy, Vantaa
- Kotimaisuusaste
- 95
Pakkauksen kierrätysohje
Kierrätä pakkaus muovina.
Tilaustiedot ammattilaisille
Tuotteen nimi
Valio mozzarella-fontal e2,5 kg juustomuru
Valion tuotenumero
34067
Ean-numero
6408430340675
Myyntierä
4 KPL
Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa
Koko Suomen toimitustukku
Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi Toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksen.
Pääkaupunkiseudun pikatukut
Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden tilataksesi Pikatukusta. Saatavilla on myös Tilaa & Nouda -palvelu, joka ei edellytä asiakkuutta.
VALO Tilauspalvelu
VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme. Ilman asiakkuutta tilaavat saavat toimituksen pääkaupunkiseudulle.