Siirry sisältöön
Asiakastarinat

Innovatiivinen ja idearikas opiskelijaravintola Perttula

Innovatiivinen ja idearikas opiskelijaravintola Perttula

Valio järjesti loka-marraskuussa 2017 Suomi 100v juhlavuoden kunniaksi Tuntematon Sotilas -henkeen lounasteemakilpailun, jonka voittajaksi valikoitui Keudan Nurmijärven pisteen opiskelijaravintola Perttula. Perjantaina 2.3 oli palkinnon lunastuksen aika, kun keudalaiset saapuivat Valion koekeittiölle tutustumaan uusittuihin tiloihimme sekä toteuttamaan ja nauttimaan juhlamenun.

Opiskelijaravintola Perttulan toiminta

Opiskelijaravintola Perttula on yksi Keudan monista ravintoloista, ja se toimii Nurmijärven toimipisteessä. Keudan muut kymmenen toimipistettä sijaitsevat Keski-Uudellamaalla. Henkilöstöä on yhteensä noin 650 ja opiskelijoita 7000. Nurmijärvellä opiskelee 450 tulevaa ammattilaista monilla eri aloilla. Kokkiopiskelijat harjoittelevat ja työskentelevät keittiössä yhdessä ammattilaisten kanssa ensimmäisestä vuodesta alkaen. Oppimisympäristö on loistava ja kannustava paikka kasvaa tuleville alan ammattilaisille. Perttulan kahvilassa harjoittelevat lisäksi liiketalouden opiskelijat.

”Työskentely nuorten kanssa on inspiroivaa” kertoo Ravitsemispäällikkö Liisa Immonen. Lounaalla tarjoamme useita eri lounasvaihtoehtoja ja kahvilassa myymme kuumien ja kylmien juomien lisäksi makeita ja suolaisia leivonnaisia ja monenlaisia välipalatuotteita. Kahvilasta voi ostaa mukaan kokkien valmistamaa herkullista kotiruokaa ja uunituoreita leivonnaisia. Valmistamme tilauksesta myös kakkuja ja muita ruokia kodin juhliin. Kokeilemme ennakkoluulottomasti uusia raaka-aineita ja tuotteita. Liisa kertoo.

Opiskelijaravintola Perttulan väkeä vierailemassa Valion koekeittössä
Jälkiruoan koristelua
Rukiinen flatbread katkaravuilla
Savustettua kassleria ja kotimaan antimia

”Kokkaajille jäi illasta maistuva fiilis ja saimme kivoja uusia ideoita. Kokeilimme heti seuraavalla viikolla korallisokeri-marengin tekoa opiskelijoiden kanssa”

-Liisa Immonen

Koskenlaskija® inspiroi yllätyksiin

Valio Koskenlaskija® sulatejuustolla on vahva vaikutus ruokaan. Legendaarinen Valio Koskenlaskija® on Suomen suosituin sulatejuusto. Yli 80-vuotiasta sulatejuustoa myydään vuosittain yli 1,5 miljoonaa kiloa. Monessa liemessä keitetty juusto on suosittu raaka-aine myös ammattikeittiöissä. Valio Koskenlaskija® auttaa maustamaan helposti ja nopeasti. Se on monipuolinen raaka-aine, jonka herkullisen täyteläinen maku sopii niin ruoanlaittoon kuin leivontaan.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search