Innovatiivinen ja idearikas opiskelijaravintola Perttula
Valio järjesti loka-marraskuussa 2017 Suomi 100v juhlavuoden kunniaksi Tuntematon Sotilas -henkeen lounasteemakilpailun, jonka voittajaksi valikoitui Keudan Nurmijärven pisteen opiskelijaravintola Perttula. Perjantaina 2.3 oli palkinnon lunastuksen aika, kun keudalaiset saapuivat Valion koekeittiölle tutustumaan uusittuihin tiloihimme sekä toteuttamaan ja nauttimaan juhlamenun.
Opiskelijaravintola Perttulan toiminta
Opiskelijaravintola Perttula on yksi Keudan monista ravintoloista, ja se toimii Nurmijärven toimipisteessä. Keudan muut kymmenen toimipistettä sijaitsevat Keski-Uudellamaalla. Henkilöstöä on yhteensä noin 650 ja opiskelijoita 7000. Nurmijärvellä opiskelee 450 tulevaa ammattilaista monilla eri aloilla. Kokkiopiskelijat harjoittelevat ja työskentelevät keittiössä yhdessä ammattilaisten kanssa ensimmäisestä vuodesta alkaen. Oppimisympäristö on loistava ja kannustava paikka kasvaa tuleville alan ammattilaisille. Perttulan kahvilassa harjoittelevat lisäksi liiketalouden opiskelijat.
”Työskentely nuorten kanssa on inspiroivaa” kertoo Ravitsemispäällikkö Liisa Immonen. Lounaalla tarjoamme useita eri lounasvaihtoehtoja ja kahvilassa myymme kuumien ja kylmien juomien lisäksi makeita ja suolaisia leivonnaisia ja monenlaisia välipalatuotteita. Kahvilasta voi ostaa mukaan kokkien valmistamaa herkullista kotiruokaa ja uunituoreita leivonnaisia. Valmistamme tilauksesta myös kakkuja ja muita ruokia kodin juhliin. Kokeilemme ennakkoluulottomasti uusia raaka-aineita ja tuotteita. Liisa kertoo.
”Kokkaajille jäi illasta maistuva fiilis ja saimme kivoja uusia ideoita. Kokeilimme heti seuraavalla viikolla korallisokeri-marengin tekoa opiskelijoiden kanssa”
-Liisa Immonen
Koskenlaskija® inspiroi yllätyksiin
Valio Koskenlaskija® sulatejuustolla on vahva vaikutus ruokaan. Legendaarinen Valio Koskenlaskija® on Suomen suosituin sulatejuusto. Yli 80-vuotiasta sulatejuustoa myydään vuosittain yli 1,5 miljoonaa kiloa. Monessa liemessä keitetty juusto on suosittu raaka-aine myös ammattikeittiöissä. Valio Koskenlaskija® auttaa maustamaan helposti ja nopeasti. Se on monipuolinen raaka-aine, jonka herkullisen täyteläinen maku sopii niin ruoanlaittoon kuin leivontaan.
Koskenlaskijaa ja lakua
Kuuma Koskenlaskijakinuski ja jäisiä puolukoita
Sulatejuustovoi
Koskenlaskijan pinaatti-lohitaskut
Piparjuuri-koskenlaskijakastike
Koskenlaskija-sienipiiras
Koskenlaskijan morsian
Bataatti-porkkanasosekeitto
Koskenlaskijan lihamureke
Koskenlaskijasinappi
Koskenlaskijan kastike
Koskenlaskijan munakas
Koskenlaskijan lohta venäläiseen tapaan
Koskenlaskijan rahkateeleipäset
Koskenlaskijalla kuorrutettu uunikuha
Koskenlaskija jauhelihapihvit ja -muusi
Koskenlaskijan uunimakkara
Skoonen bataatit ja Koskenlaskija maissipyöryköitä
Koskenlaskijan possupata
Koskenlaskija tortilla espagnola
Juustoinen riistapannu
Koskenlaskijan lasagne
Sitruunainen koskenlaskijakastike
Koskenlaskija Hampurilainen
Lue lisää asiakastarinoita:
3 Kaverin Jäätelöt
Bistro O Mat, ensimmäinen laatuaan
Espoo Catering valmistaa kouluruokaa vertaansa vailla
Kruunu Herkku ja 22 paistinpannua, 5 pataa sekä 60 kokkia
Scandic Kuopio otti käyttöön Valio Aimo verkkokaupan
Sakky tarjoaa hyvät eväät työelämään
Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa
Koko Suomen toimitustukku
Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.
Pääkaupunkiseudun pikatukut
Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.
VALO Tilauspalvelu
VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.