Hyppää sisältöön
Luettavaa tuotteista

Maitoa läheltä, olkaa hyvät!

Maitoa läheltä, olkaa hyvät!
Maitoa läheltä, olkaa hyvät!

Syyskuun lopun kansainvälinen koulumaitopäivä muistuttaa siitä, miten tärkeä osa maidolla on koululaisten ravitsemuksessa eri puolilla maailmaa.

Vuonna 2018 koulumaitopäivää juhlitaan keskiviikkona 26.9. Eri puolilla maailmaa juhlistettava päivä nostaa maidon ansaitsemaansa arvoon lasten ja nuorten ravitsemuksessa. Maito on täyttä ravintoa ja etenkin kalsiumin ja D-vitamiinin takia korvaamaton osa kouluruokaa.

Maito paitsi maistuu hyvältä, tekee hyvää myös keholle. Monipuolisesti eri ravintoaineita sisältävä maito osallistuu kehon hyvinvoinnin ylläpitoon monin eri tavoin. Se sisältää mm. hyvin imeytyvää kalsiumia, joka on luuston tärkeimpiä rakennusaineita ja proteiinia, jota sekä luusto että lihakset tarvitsevat kasvaakseen. D-vitamiinin lisäksi maito sisältää luontaisesti myös muita vitamiineja ja useita kivennäisaineita, kuten jodia, B2- ja B12-vitamiineja, kaliumia, fosforia ja natriumia.

Tip icon

Kouluruoan uudet tuulet

Muista myös kouluruoan juhlavuoden kunniaksi julkaistut reseptit, joiden innoittajina ovat toimineet koululaisten suosikkiruoat lähivuosilta. Reseptit saatavilla myös painettuna vihkona, kysy myyntiedustajaltasi!

Kouluruokasuosikit uudella tavalla

Klassiset kouluruoka-annokset saivat keittiömestareidemme käsittelyssä modernimman ja maukkaamman muodon.


Etsi