Siirry sisältöön
Luettavaa tuotteista

Maitoa läheltä, olkaa hyvät!

Maitoa läheltä, olkaa hyvät!

Syyskuun lopun kansainvälinen koulumaitopäivä muistuttaa siitä, miten tärkeä osa maidolla on koululaisten ravitsemuksessa eri puolilla maailmaa.

Vuonna 2018 koulumaitopäivää juhlitaan keskiviikkona 26.9. Eri puolilla maailmaa juhlistettava päivä nostaa maidon ansaitsemaansa arvoon lasten ja nuorten ravitsemuksessa. Maito on täyttä ravintoa ja etenkin kalsiumin ja D-vitamiinin takia korvaamaton osa kouluruokaa.

Maito paitsi maistuu hyvältä, tekee hyvää myös keholle. Monipuolisesti eri ravintoaineita sisältävä maito osallistuu kehon hyvinvoinnin ylläpitoon monin eri tavoin. Se sisältää mm. hyvin imeytyvää kalsiumia, joka on luuston tärkeimpiä rakennusaineita ja proteiinia, jota sekä luusto että lihakset tarvitsevat kasvaakseen. D-vitamiinin lisäksi maito sisältää luontaisesti myös muita vitamiineja ja useita kivennäisaineita, kuten jodia, B2- ja B12-vitamiineja, kaliumia, fosforia ja natriumia.

Tip icon

Kouluruoan uudet tuulet

Muista myös kouluruoan juhlavuoden kunniaksi julkaistut reseptit, joiden innoittajina ovat toimineet koululaisten suosikkiruoat lähivuosilta. Reseptit saatavilla myös painettuna vihkona, kysy myyntiedustajaltasi!

Kouluruokasuosikit uudella tavalla

Klassiset kouluruoka-annokset saivat keittiömestareidemme käsittelyssä modernimman ja maukkaamman muodon.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search