Siirry sisältöön
Luettavaa tuotteista

Sesongin herkulliset pakasteuutuudet

Sesongin herkulliset pakasteuutuudet

Tämän sesongin pakasteuutuudet tarjoavat houkuttelevia mahdollisuuksia laajentaa ravintolasi valikoimaa.

Kasvisruokapäivään herkulliset porkkanapihvit ja kalaruokapäivää varten vastuullisesti pyydettyjä kalapakasteita. Suosittuja croissanteja on nyt kolmessa eri koossa, joten jokaiseen tilanteeseen löytyy sopiva tuote. Uusi Valio rahka-aprikoosiunelma niin ikään taipuu myös pieneksi makeaksi suupalaksi.

Kalapakasteemme ovat kaikki vastuullisesti kalastettuja

Kalaruokapäivä on hyvä idea ja valitsemalla vastuullisen kalan, niin se maistuu vielä paremmalle. Vuodesta 2020 alkaen kaikki Valio kalapakasteet ovat vastuullisesti pyydettyä. Uutuuksista löytyy Valio Polar® juustoa sisältävä Valio Pohjolan kalapihvi sekä sopivasti valkosipulia sisältävä FS valkosipulikalafilee.

Vastuullisia kalareseptejä

Uutuuskaloja varten tarjoamme seuraavia herkullisia reseptejä:


Herkulliset croissantit eri kokoisena

Voilla leivotuista croissanteista löytyy joka tarjoilutilanteeseen juuri oikean kokoinen tarjottava. Halkaise ja täytä, kypsennä ja kuorruta, variointivaihtoehtoja on monia ja ne voimivat sekä suolaisella että makealla täytteellä. Kaunis ja lehtevä croissantti on jo sellaisenaan herkullinen näky, mutta makealla tai suolaisella täytteellä tuunattuna, siitä voi tulla uusi myyntivalttisi

Tuunaa herkullisia croissanteja

Näillä reseptivinkeillä tuunaat monipuolisia tarjottavia croissanteistamme:

Search