Asiakastarinat
Arkean ravintola Nereidi tarjoilee laadukasta lounasta Turussa
Turkulaisessa Arkean ravintola Nereidissä tehdään herkullista lounasta Valion tuotteista. Ruokalistasuunnittelussa suositaan muutenkin kotimaisuutta ja lähituotantoa.
Marta Heinonen toimii ravintolan palveluvastaavana ja on suhtautunut kokkaamiseen riemulla jo pienestä asti. Hän kertoo paistaneensa kananmunia omalle äidilleen jo kolmevuotiaana, kun äiti oli sairastanut. Arkean ravintola Nereidissä hän vastaa tilauksista, ruokalistoista, asiakassuhteista ja tietenkin myös ruoanlaitosta.
”Aina olen tehnyt ruokaa ja ala tuntuu edelleen kivalta.
Nautin asiakaspalvelusta, enkä voisi kuvitella
itseäni missään muissa töissä.”
Marta Heinonen toteaa Eat My Turun haastattelussa.
Koskenlaskijan reseptejä
Lue lisää ajankohtaisista aiheista:

Pinnalla nyt
Gallup: Millaisia trendejä alalla on nähtävissä?

Pinnalla nyt
Kuukauden kampanjatuotteet

Pinnalla nyt
Vähemmän hiilidioksidipäästöjä

Asiakastarinat
Arto Rastas ja lounaan uudet tuulet

Pinnalla nyt
Radikaalia läpinäkyvyyttä, yhdessä tekemistä ja hyvää palvel…

Pinnalla nyt