Siirry sisältöön
Asiakastarinat

Arkean ravintola Nereidi tarjoilee laadukasta lounasta Turussa

Arkean ravintola Nereidi tarjoilee laadukasta lounasta Turussa

Turkulaisessa Arkean ravintola Nereidissä tehdään herkullista lounasta Valion tuotteista. Ruokalistasuunnittelussa suositaan muutenkin kotimaisuutta ja lähituotantoa.

Marta Heinonen toimii ravintolan palveluvastaavana ja on suhtautunut kokkaamiseen riemulla jo pienestä asti. Hän kertoo paistaneensa kananmunia omalle äidilleen jo kolmevuotiaana, kun äiti oli sairastanut. Arkean ravintola Nereidissä hän vastaa tilauksista, ruokalistoista, asiakassuhteista ja tietenkin myös ruoanlaitosta.

”Aina olen tehnyt ruokaa ja ala tuntuu edelleen kivalta.

Nautin asiakaspalvelusta, enkä voisi kuvitella

itseäni missään muissa töissä.”

Marta Heinonen toteaa Eat My Turun haastattelussa.

Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search